Напишете дума/думи за търсене

Как да въртим успешно онлайн любов

Във време, в което минутите не стигат за нищо, а любовта става все по-рехава за срещане в реални условия, онлайн срещите процъфтяват. Със сигурност всеки, който поне веднъж се е хващал на емоционалната онлайн въдица, има какво да разкаже за гибелния свят на виртуалните свалки. Колко му е да се представиш за някой друг от действителната ти персона. От друга страна, този метод може да е доста успешен в намирането на партньор.

Разяснете си какво търсите

Ако не сте в синхрон с въжделенията си, не посягайте към сайтовете за запознанство. Решете дали искате дълготрайна и сериозна връзка или по-скоро си търсите другарче за някоя и друга незапълнена с други срещи вечер.

Изберете правилния сайт

Има толкова много сайтове за запознанство, че би било трудно да изберете подходящия за вас. Разочарованието от онлайн любовта често е свързана и с избора на неправилен източник на адекватни половинки. Може би не е чак толкова лоша идея да похарчите някоя и друг лев за абонамент в такава страница, ако наистина сте сериозни в намерението да намерите любимия си онлайн.

Бъдете откровени

Ако получите съобщение от някого, който не ви интересува, благодарете му учтиво и го отпратете любезно. Няма смисъл да си губите взаимно времето. Това бихте направили и в реалността, нали? Едва ли бихте излезли на среща втори път с мъж, който изобщо не ви вълнува.

Вижте се по-скоро

Някои от най-големите любовни интернет бедствия идват след прекалено протяжно разменяне на съобщения без физически контакт. Опитайте се да се срещнете с обекта си на желание колкото се може по-скоро. Ако потенциалният ви любим всячески се опитва да отложи първото ви виждане, може да означава, че това за което са се представяли, няма нищо общо с истината или че не е готов на по-адекватно обвързване.

Дайте им шанс

Ако профилът на даден мъж ви се струва интересен, но не е това, което търсите, не бързайте да го игнорирате. Толкова сме обсебени от идеята за идеалния партньор, че като нищо ще пропуснем не толкова перфектния мъж, който всъщност е най-подходящият за нас.

Не инвестирайте прекалено

Стремежът ви да намерите най-накрая човека за вас, може доста да размъти търпението ви. Не се впускайте прекалено бързо в отношения и не насилвайте хода на връзката. Оставете я да се случи от самосебе си.

Осигурете си безопасността

Когато отивате за пръв път на среща с някого, който сте припознали като кандидат за сърцето ви, уведомете близките си за часа и мястото на рандевуто. Никога не е излишно малко презастраховане.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X