Напишете дума/думи за търсене

Ако искате дълга връзка, не правете това

Новите връзки са чупливи. Ако сте прекалено напористи в началото, като нищо ще сте виновни за преждевременната фрактура на отношенията. Помнете, любовта не трябва да се бърза.

Не скачайте в леглото още на първата среща

Колкото и да нямате търпение да споделите плътския си мерак, избягвайте да показвате лъстта си на първа среща. Няма нужда да ставате сексуално интимни толкова скоро. Не бъркайте страстта с това да споделите едно от най-интимните си преживявания с някого, когото едва познавате.

Не прекарвайте целия уикенд заедно

Ако досега сте се виждали по веднъж в седмицата, по-добре не прекарвайте целия уикенд заедно. Свикнете един с друг постепенно. По-добре увеличете времетраенето на срещите и тяхното количество през седмицата, докато напаснете съществата си.

Същото се отнася и ако сте се се запознали онлайн. Комуникирайки виртуално е бързо и лесно, но обърква бъдещите любовници, защото започвате да се усещате твърде близки без време. После обаче първата среща тет-а-тет може да бъде доста тегава и трудна.

Имайте собствен живот

Когато се появи нов обект на желание в картинката, хората сме склонни да загърбваме досегашното си ежедневие. Въпреки това не забравяйте за светския си живот, различен от този, който се случва, докато се целувате на канапето. Не е като да не смените още няколко поне партньора, преди да се появи онзи, с когото ще искате да остареете заедно.

Не се предлагайте на безценица

Независимо дали е Коледа, Нова година, Свети Валентин или поредната годишнина от раздялата с предишното ви гадже или друг празник, а вие се чувствате самотни, избягвайте барове или други места, където бихте намерили някой, който е готов за едно бързо чукане. Не се предлагайте за жълти любовни стотинки. Ако пък вече сте на прага на нова връзка, за нищо на света не обяснявайте на евентуално бъдещия си любим колко ви е било добре с бившия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X