Напишете дума/думи за търсене

Как късат зодиите

Да скъсаш с някого, изобщо не е лесна работа.

Понякога раздялата е свързана с крясъци, друг път със заплахи, а нерядко и с прегръдки и пожелания за чуден живот на вече бившата ти половинка.

Може и да сте скептични, но ако познавате в детайли особеностите на неговата зодия, това може да ви помогне в момента на скъсване.

Овен

Дори и когато Овенът има връзка, той продължава да се оглежда за нова авантюра. Обикновено той е водещият във връзката.

Ако не ви стиска да се конфронтирате открито и да скъсате с него, тогава спрете да му обръщате внимание. Това ще го съсипе и най-вероятно пръв ще скъса с вас.

Пригответе се да чуете доста груби слова от отритнатия Овен и очаквайте да ви засипе безпощаден егоцентризъм.

Телец

Телецът обича да има връзка със здраво стъпили хора на земята. Той няма време за някой, който прелива от нарцисизъм. Тази зодия е доста инатлива, но това не е лошо качество, стане ли дума да ви задържи до себе си. Най-добре е да сте на 100 процента искрени, когато решите да скъсвате с него.

Бъдете готови да се сблъскате понякога с ревност и равнодушие, когато ходите с представител на този зодиакален знак.

Дори и да иска да бъде с вас, ако сте решили да зарязвате Телец, то със сигурност той няма да поиска да изслуша докрай доводите ви за разлъката.

Близнаци

Една от най-големите причини връзките на Близнаците да не продължават дълго е тяхната непостоянност. Въпреки това те са адаптивни, което ги прави чудесен партньор за всяка друга зодия.

Когато все пак обаче стигнете до края, не протакайте. Споделете за причината за решението си веднага.

Рак

Тази зодия е приказна за връзка, защото Раците постоянно показват тяхната загриженост към партньора си. Те не се страхуват да показват емоционалност, което ги прави лесни за комуникация на едно по-дълбоко ниво.

Когато решите да скъсате с Рак, очаквайте той да реагира прекалено емоционално и да му потънат гемиите. Тяхната загриженост за другия може да се окаже и тяхната най-голяма слабост.

Лъв

Когато са във връзка, Лъвовете са щедри и мили. Освен това те са моногамни. Ако сте влюбени в човек от тази зодия, тогава се пригответе постоянно да опитвате нови неща. Въпреки това техните връзки пропадат често заради тяхното желание да командват.

Когато решите да късате с Лъв, не давайте назад. Дръжте на своето. Той ще се опита да ви обясни, че не сте прави и ще държи докрай да ви подчини на своето мнение.

Дева

Отношенията с Дева са уникални. Хората от тази зодия не се страхуват да бъдат креативни в леглото и извън него. Девата обича да задоволява партньорите си.

Когато се стигне до раздяла, не навеждайте глава. Девата ще се опита да ви разпокъса с прекалените си критики. Нейната педантичност ще се покаже и в детайлите, с които тя изброява вашите недостатъци.

Везни

Връзката с Везни е силно романтична. Те обичат да очароват любимите си и с думи, и с действия. Тази зодия е подходяща за любовна връзка за всеки знак. Въпреки това Везните са големи флиртаджии, което пречи често на техните интимни отношения.

Когато късате, дръжте на своето. Те може да бъдат нерешителни, което ще ги накара в един миг да ви обяснят, че не могат без вас, а в другия, че не може да ви гледат.

Скорпион

Няма да имате нито един скучен момент, ако сте във връзка със Скорпион. Той е целеустремен отношенията ви да прокопсат, затова ще постоянно ще ви кара да правите нови неща и ще опитва да ви вади от зоната ви на комфорт. Освен това тази зодия е доста страстна и силно сексуална. Скорпионът е ужасно ревнив , което може да се окаже една от главните причини за безкрайните ви скандали.

Когато късате с него, не го оставяйте да ви омае отново. Доверете се на интуицията си.

Стрелец

Представителите на тази зодия са спонтанни, което може да направи връзката ви вълнуваща. Освен това са много искрени, оптимистично настроени и винаги гледат положително на живота.

Ако решите да скъсате със Стрелец, подберете внимателно думите си, защото може да станат гръмоносни, когато са наранени.

Козирог

Тази зодия се гордее със способността си да има дългосрочни връзки. Козирозите са лоялни партньори, които няма да се поколебаят да работят върху проблемите на отношенията, ако това означава, че ще ги спасят.

Когато късате с Козирог, да знаете, че хич няма да ви е лесно. Той може да е пасивен във финалния ви разговор, затова се пригответе за дълга и убедителна тирада, ако искате да излезете от връзката. Освен това със сигурност ще се опита да намери вина във вас.

Водолей

Ако сте имали връзка с Водолей, тогава сте наясно, че той много държи на независимостта си. Той не разчита на другия за всичко, което може да прати грешни сигнали към партньора им, карайки го да се чувства недостатъчен. Но ако го е грижа, тогава ще бъдете отрупани с цветя и романтика. Въпреки това неговите недостатъци може да застанат на пътя на любовта. Той може да променя мнението и решението си ужасяващо често.

Когато решите да скъсате с Водолей, бъдете подготвени да се сблъскате с доста дистанцирано поведение.

Риби

Тази зодия разбира най-добре от всички колко са важни емоциите. Те са много отдадени хора, което ги кара да се чувстват горди, когато се грижат за любимите си хора. Но понякога имат склонност да летят из облаците, което пък ги прави слепи за по-важните неща.

Когато късате с Риби, не си мислите, че тяхната предпазливост и деликатност ще ги спре от това да кажат и те какво мислят по въпроса. Въпреки това не е изключено да им трябва малко повече време, за да разберат защо точно ги зарязвате. Възможно е и да искат да се виждат с вас след края, докато ви преодолеят съвсем емоционално.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X