Напишете дума/думи за търсене

Знакът, който издава края на връзката

СНИМКА: Pixabay

Понякога е трудно да усетим, че е настъпил моментът за раздяла, пише The Independent. В много от случаите знаците са точно пред погледа ни.

Двойките считат, че поводите за прекратяването на отношенията им изглеждат различни, но експерти твърдят, че има една основна и най-очевидна причина при всички връзки.

Моментът, в който някой от партньорите започне да си задава въпроса "Какво би било да се срещам с някой друг?", краят вече е настъпил. Едно е да имаме еротични фантазии с някои знаменитости, но съвсем друго да оглеждаме всички хора наоколо.

Ако това ви се случва, задължително трябва да се запитате "Защо?". В случай, че погледът ви се разхожда сред тълпата и тайно завиждате на необвързаните ви приятели, може би трябва да приключите интимните си отношения.

Ако се чувствате така, сякаш изпускате нещо през цялото това време, то няма нужда да продължавате да стоите в тази връзка. Мислейки за хора, които нямат половинки, все повече се отегчаваме от наличието на наша такава.

Случвайки се дори само веднъж, това би убило магията във връзката и би демотивирало участниците в нея да полагат усилия, за да я задържат. Най-честият причинител на това състояние е скуката.

Този момент настъпва с осъзнаването на хората, че повтарят едно и също отново и отново. Когато нищо различно или оригинално не ни се случва, ние започваме да се оглеждаме в чуждите лица и животи, за да се развълнуваме поне малко.

Ако припознавате себе си в тези действия, но все още не сте готови да приключите отношенията с вашата половинка, то се опитайте поне да разнообразите връзката си.

Превод и редакция: Зорница Йосифова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X