Напишете дума/думи за търсене

Имате връзка от разстояние? Тези приложения са за вас

Ако половината ви сърце живее на другия край на света, то тогава не е лошо да погледнете този списък с приложения, които са специално създадени за хора, които са във връзки от разстояние.

Тъй като са създадени да направят по-близки дистанциите между дава влюбени, тези апликации са доста надеждни и защитени за ползване.

Avocado

Приложението е създадено от двойка за двойки. Представлява социална мрежа, вдъхновена от авокадото, което не може да ражда плодове, ако наблизо няма друго авокадо. То дава възможност да „архивиране“ на любовта, което ви помага да следите отблизо развитието на връзката си.

Love Quiz!

Доста забавно приложение. Създадено е с хумор, а викторината, която всъщност представлява, е абсолютно насочена към влюбени, които не живеят не само под един покрив, ами и на доста километри разстояние.

Words with Friends

Ако сте умница и обичате достоен на вашия интелект господин, то това приложение, което всъщност е игра с думи, не само ще ви сближи още повече, но и ще напълни любовния ви речник с нововъведения. Освен че е пристрастяваща, може да се окаже и с малко състезателен характер, което, съгласете се, би могло да бъде чудесно намигване за връзката ви.

Pair

Апликацията е сравнително нова и е насочена към това да се разменят съобщения не само тайно, но и напълно защитено. Тя позволява да се пращат снимки, рисунки и „целувката на палеца“. Последното се отнася към опцията, в която с палец докосвате екрана, а от другата страна на света телефонът на любимия ви вибрира, „целувайки“ го.

Cupple

С помощта на това приложение може да се отбелязвате от различни места, да поствате снимки и да добавяте кратки изречения към тях, без това да се появява във Facebook. Виртуално пътешествие само за вас и любимия от разстояние.

SnapChat

Тази апликация отдавна властва върху всяка двойка, независимо от разстоянието, което я дели. Снимките, които се разменят чрез него, веднъж видяни, се изстриват, за да не попаднат в грешните ръце. Софтуерът позволява да се разменят и по-палави фотоси.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X