Напишете дума/думи за търсене

За и против виртуалния секс

Светло бъдеще очаква виртуалния секс. Друго си е да живееш във време на индустриален прогрес. Само си помислете колко приятно би било да се радваме на непреклонна ерекция дори на преклонна възраст. Не ти трябват сини хапчета, за да ти стърчи мъжествеността. Всичко, от което се нуждаеш, е една компютърна мишка, колонки, разнасящи сладострастните пъшкания на машината отсреща, с която правиш секс. Ебаси кефа!

Така де, любовната поезия ни подари порното, визуализирайки плътския ищах на поета, скрит зад петна от мастило по пръстите и от конвулсии в потреперващите му слабини. Телефонът пък ни сдоби с платените секслинии, а методът на вулканизация измести червата от кондомите и ни дари с модерната визия на презервативите.

Благодарение на мобилните телефони може на воля да се любим, седнали на първата седалка в тролея,

на последния чин в час по история или на върха на виенско колело. Да излееш сексуалните си предпочитания и обещания под формата на sms, е направо безценно. Друго си е да обясниш на отсрещния как ще му подпалиш гениталиите в момента, в който направи грешката да отвори входната врата. Ще стане изведнъж фешън да се подаряват пожарникарски комплекти 3 в 1 – пожарогасител, пожарогасител, пожарогасител.

Благодарение на програми като скайп и вайбър киберсексът е наистина на една уебкамера разстояние. Да не говорим пък за интерактивните сексигри.

Макар че за нищо на света не разменям плътското си аналогово триене в друго тяло. Оная работа не се нарича "полово сношение" за нищо. Друго си е да пипнеш, да помиришеш, да усетиш другия, както си трябва. Да, наясно съм, че може да си измислим как да мирише виртуалният ни партньор или колко да е гладка кожата му. Ама няма какво да се лъжем – оргазмът не е по-безопасен при виртуалния секс. Със сигурност може да ни подари някой доста нагъл вирус, който дори и с най-силния антибиотик няма да успее да си тръгне по живо, по здраво.

Технологиите са толкова напреднали, че вече ни предлагат Bluetooth колан с жартиери със сензори, които симулират топлината и докосването на страстна прегръдка. Изведнъж дигиталните гушкания се превърнаха във фасулска работа. Все едно да пуснеш статус във Facebook. Разбира се, че японците измайсториха трансмитер за целувки, който представлява нещо средно между електрическа четка за зъби и джойстик. Устройството предава всички въртеливи движения на езика и интензитет, които се случват по време на френската целувка.

Съвсем скоро се очаква пускането на принтер, който ще отпечатва миризми. Поръчваш си епител с уханието на смокини и около теб изведнъж започва да мирише на Стария Созопол в късно лято.

Във филма „Тя е глас” главният герой се влюбва в операционната си система до такава степен, че изживява пълноценна сексуална връзка. С всичките му кулминации и мръсни думи.

Да, ама някак от тая лента ти става ужасяващо тъжно и мрачно за това какво се случва в офлайн любовта, където все още прегръдките са от кръв и плът.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X