Напишете дума/думи за търсене

Как се спира преждевременната еякулация

Доста от двойките имат проблеми с преждевременното изпразване на мъжа. Неудобно за него, неудобно и за нея, недостатъчно за оргазмите.

Ненавременната еякулация е често срещано явление при мъже под 40 години.

При някои от случаите с помощта на няколко техники проблемът може да бъде преодолян.

Методът Спри-почни

Това упражнение е солово. Партньорът ви трябва да започне да мастурбира, приближавайки се близо до кулминацията и именно тогава да спре. След известна пауза трябва да повтори това няколко пъти, като всеки следващ път е все по-близо до оргазма, докато най-накрая му позволи да се случи. Когато почувства, че е усъвършенствал тази техника, двамата може да изпробвате наученото в реален сексуален акт.

Кегел упражнения

Те не са само за жени. Няма по-добър начин за укрепване на пубисния мускул, което би помогнало за контролиране на еякулацията. Най-лесният начин за господата да локализират този мускул е, като спират уринирането си. Именно този мускул е отговорен за това. Трябва да се правят по три серии, като задържат между тях по 10 секунди.

Методът на стискането

При него основно участие има жената. Трябва да стиснете основата на пениса му с техниката спри-почни. Когато усетите, че е близо до свършване, стиснете члена му, за да забавите края на сексуалния акт.

Тантрични техники

Когато любовникът ви достигне точката, от която след малко няма да има връщане, най-добре е да излезе от вас, да стегне пубисния мускул, да наведе брадичката към гърдите си и да поеме въздух. Това трябва да се повтори няколко пъти, докато усети, че желанието за изпразване се отдалечава.

Презервативи с бензокаин

Кондомите, които са създадени специално за контролирането на еякулацията, може да удължат секса с поне пет минути. Тези презервативи имат бензокаин на върха, който има лек анестетичен ефект, от който членът леко изтръпва. Това намалява неговата сексуална свръхчувствителност и увеличава шансовете за вашия оргазъм.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X