Напишете дума/думи за търсене

8-те клишета на секса

Това, че някои неща са клишета, не означава, че са неистини и че няма да ни помогнат за по-пълноценен сексуален живот.

Всяка жена си има позиция, при която оргазмът настъпва по-бързо

Това обаче съвсем не означава, че трябва да се задоволите с постигнатото и да не правите експерименти.

Вашата "безпогрешна" позиция може да се промени

Годините променят нашата чувствителност, физическа форма и емоционални потребности. Това, което за вас е било идеално преди десетилетие с първия мъж, може да се окаже не толкова успешно сега.

Всички правят секс по-често от мен

Понятието "нормално количество секс" не съществува. Много по-важно е качеството и би трябвало да си зададем само един въпрос: "Лично на мен сексът достатъчен ли ми е?" Ако отговорът ви е "да", изхвърлете от главата си всякакви цифри.

Планираният секс може да бъде по-добър от спонтанния

Това има просто и мъдро обяснение - предвкусването, предусещането на удоволствието прави и с мъжете, и с жените чудеса. Помислете си за това.

На жената й е нужно време, за да се настрои за секс

През деня много хора изискват вашето внимание: децата, колегите, началниците, майсторът, дошъл да поправи пералнята... И надали ще ви се отдаде за един миг да се превъплътите от работеща жена и майка в секс дива. Нужно ви е време да отдъхнете, като вземате душ или четете книга.

Колкото по-често правите секс, толкова по-силно става желанието ви

Приятните спомени ви подтикват отново да преживеете вълнуващите моменти. Вярно е и обратното - ако сте свикнала да се справяте без секс, много скоро ще започне да ви се струва, че той не ви е нужен.

След секс мъжът бързо заспива

По време на секс мускулите се напрягат, а след еякулация тялото на мъжа веднага се отпуска. Освен това в кръвта му навлизат огромно количество хормони, които "отговарят" за съня. Иначе казано, мъжът заспива и жената не може да направи нищо против това. Така че не го смятайте за безчувственост и не се ядосвайте напразно.

С годините сексът става по-добър

Може би вие най-накрая сте се научили да разбирате себе си и партньора си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X