Напишете дума/думи за търсене

Защо сексът с вързани очи е по-добър?

По-разкрепостени ли са днес жените и как влияе порното на съвременния живот попитах д-р Шели Варод, секс инструктор от Лос Анджелис. Тя е доктор по сексология и в момента учи за семеен консултант. Д-р Варод е завършила психология и актьорско майсторство. Живяла е в България и се е снимала във филми. Дъщеря е на директора на “Ню Бояна филм” - Дейвид Варод.

Д-р Варод, след колко срещи с нов партньор жените стигат до леглото?

Смятам, че много жени го правят твърде бързо, преди дори да са опознали мъжа, който ги е впечатлил. Може би, защото има повече тръпка в секса с някой, когото си срещнал току-що или когото не познаваш въобще. Ако търсиш преживяване за една нощ и вълнуващ сексуален живот, тази схема може да е удобна, но моля ви, използвайте предпазни средства! А ако търсите връзка, не сервирайте своя коз в началото. Мъжете искат секс и ако им го дадете, играта свършва. Не си лягайте с него, докато не се опознаете добре. Това може да отнеме три срещи или три месеца. Накарайте го да се влюби във вас, преди да правите секс. Ако изчакате, е по-вероятно да намерите благонадежден мъж за връзка. Повярвайте ми, колкото по-дълго той чака, толкова повече ще ви цени.

Как влияят порнофилмите на сексуалния ни живот?

Порното може да “овкуси” любовния живот, но много хора забравят, че е само една филмова продукция. В киното не всичко, което виждаме, е истинско и мъжете да не си мислят, че всички жени са порнозвезди. А жените да не вярват, че мъжете могат да поддържат ерекция няколко часа и че всички имат толкова големи пениси. Освен това след час снимки мъжът често губи ерекция и му се помага да я поднови отново. И не всички жени викат така силно по време на акта и правят всичко, което мъжете им кажат. Да не забравяме, че повечето порнофилми са правени от мъже и затова се опитват да изпълнят мъжките фантазии. Дори порното да ни помогне да бъдем по-креативни в леглото, трябва да помним, че то е илюзия и е добре да не очакваме от своя партньор да се държи както актьорите, които следват сценарий.

Как в края на уморителния ден да провокираме своята сексуалност?

Понякога ангажиментите ни се отразяват негативно на сексуалния ни живот. За да се наслаждаваме на секса, трябва да се фокусираме върху самия акт, да бъдем на 100% в настоящия момент и да забравим за всичките си задачи. Горещо препоръчвам да не занемарявате секса и да не го поставяте на последно място в листа с приоритетите си! Има трикове как да жонглирате между вашия натоварен график и да запазите добър сексуален живот.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X