Напишете дума/думи за търсене

Как да правите любов с мъж, така че той никога да не ви забрави

Всеки може да прави секс - къде необуздан, къде скучен, къде перверзен, къде традиционен. Но не всеки е такъв виртуоз, че да остане в главата на партньорите си доста дълго време, след като вече не са заедно. 

1. Уверете се, че първо се чувствате комфортно

Тук не говорим за леглото или дивана. Най-важното нещо, за което трябва да се погрижите, преди да правите секс, е да се уверите, че сте напълно комфортни за това, което ще се случи.

Ако никога преди не сте правили секс, тогава разбираемо ще бъдете нервни и, надявам се, малко развълнувани. Повярвайте ми, чувствайки се удобно с него, е единственият начин да сте достатъчно сигурни, за да се споделите с партньора си.

Ако обаче не сте развълнувани да правите любов или дори имате най-малкото, дразнещо съмнение, тогава спрете да правите секс с мъжа напълно.
Никога, никога не трябва да се чувствате притиснати да бъдете интимни с някого.
Въпреки че може да се надявате, че той може просто да разчете знаците, трябва да изразите и устно как се чувствате.
Затова, преди да се опитате да правите любов с мъж, уверете се, че сте намерили такъв, който всъщност се грижи за вас и ви уважава.

Каквото и да правите, не поемайте никакви рискове. Винаги носете презерватив в себе си, не разчитайте на другия да върши това вместо вас.

2. Правете любов по бавен чувствен начин, за да се свържете на по-дълбоко ниво

Съществува абсолютно огромна разлика между научаването как да правиш любов и обикновеното кърско чукане.
Да правиш любов, е да се сближиш с партньора си и да се свържеш с него както физически, така и психически. Когато правите любов с някого, може да наложите бързо или бавно темпо, но винаги бъдете ангажирани в акта.
В много отношения правенето на любов е начин да покажете на другия колко много ви е грижа за него. Въпреки че е чуден бонус, ако имате страхотни оргазми.

Не мислете толкова много за това да го накарате да достигне кулминацията си възможно най-бързо, а наблегнете на бавното, страстно галене и прегръщане.
И не забравяйте, че правенето на любов не е само полов акт. Има много други любящи неща, които можете да направите на мъжа, като го масажирате, целувате и обичате с уста.

3. Опитайте секспози, които ви дават най-много контакт кожа в кожа

Ако искате да се свържете с партньора си на възможно най-много нива - емоционално, физическо и дори духовно, то най-добрият, най-простият начин е да осъществите възможно най-голям телесен контакт с него.
Ето защо пози като мисионерска и лъжици са перфектни, тъй като и двете ви тела са в почти пълен контакт помежду си.
Може да държите ръцете на мъжа и да кръстосате пръстите си, или да се прегърнете.

4. Целувайте се страстно, за да засилите връзката си

Друга много важна техника, която да използвате, е целуването.

Не говоря за редовни техники на целуване като цункане по бузата или за използване на езика като центрофуга - говоря за целуване на вашия мъж със страст.
Така че целунете мъжа си както с интензивност, така и с нежност. Бавно и нежно смучете устните му със своите. Дръжте главата му с ръце, докато го целувате. Хванете го за косата, ако има такава. Заровете главата си във врата му и леко го близнете.

Целунете го по начин, който му показва колко наистина ви е грижа за него.

5. Кажете си как се чувствате, докато правите любов

Да му кажете колко много ви е грижа за него и той да направи същото с вас е нещо, което наистина ще ви помогне да се свържете по-дълбоко.
Също така е важно да говорите по време на секс и да уведомите партньора си какво харесвате и какво ви кара да се чувствате добре. Стоновете също могат да работят като сигнал, че обичате това, което прави, както и да насочвате ръката или главата си натам, където искате да отиде.
Докато правите любов, мръсните приказки също могат да засилят либидото и страстта.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X