Напишете дума/думи за търсене

5 начина за по-добър секс, когато мъжът не е добър любовник

Искате да правите по-добър секс, но вашият партньор не се слави с особено завидни размери на гениталиите?

Има редица причини, поради които мъжете не правят любов с жените така, както биха искали. Поради това голям процент от нежните тайфуни са недоволни от сексуалния си живот.

За много жени сексът е скучен и досаден. Това ги кара да се чувстват разочаровани и подразнени поради липса на оргазъм.

Ето 5 често срещани причини, поради които мъжете са зле в леглото и как може да правите по-добър секс въпреки тези спънки.

1. Неправилно сексуално образование

В нашата култура има огромно количество дезинформация сред мъжете за това, което възбужда жените и какво ги оргазмира. Много мъже не са наясно колко са зле в спалнята.
Лошото полово образование е до голяма степен виновно за това. Порното също не помага по този въпрос.

Твърде много мъже получават разбирането си за секса и удоволствието на жените от филмите за възрастни, което, както знаем, е пърформанс секс. За много мъже порното е основният източник на тяхното сексуално образование.

Да се научиш да задоволяваш жените от порно е все едно да научиш как да шофираш като автомобилен състезател от холивудски филми. Може да изглежда добре на екрана, но няма да работи в реалния живот.

Порното изкриви мъжете. Това доведе до нарастващ брой господа, страдащи от индуцирана еректилна дисфункция благодарение на палавите филми. С две думи, порното прави мъжете до известна степен импотентни.
В реалния живот добрият секс изисква взаимно участие, нещо, което порното и мастурбацията не могат да осигурят.
Необходимо е по-добро сексуално образование, за да се разберат автентичните сексуални преживявания. Мъжете трябва да разберат, че всяка жена е различна.

За да имате невероятен, страстен секс, се изисква двупосочна комуникация, емоционална връзка и откровено изследване на нуждите на тялото. Жените не трябва да се срамуват да поемат юздите и да покажат на партньора си какво им се иска.
Мъжете не са читатели на мисли. Те няма да знаят какво харесвате, освен ако не им кажете.

2. Тревожност при изпълнението

Тревожността при сексуално представяне е чувство на нервност и безпокойство преди и по време на секс. Много често мъжете страдат от него при размяна на ласки в даден етап от живота си.
Натискът за задоволяване на жените играе върху съзнанието на много господа. С течение на времето стресът и безпокойството могат да доведат до затруднения при получаване или поддържане на ерекция.

Притесненията за интимност относно изображението на тялото и размера на пениса също могат да доведат до чувство на нервност и неадекватност.

За щастие, тревожността при изпълнението може лесно да бъде решена. От отворена и честна комуникация с партньора до упражнения за релаксация, може да му помогнете да преодолее притесненията си за представяне и да се наслади на пълноценен сексуален живот.

3. Преждевременна еякулация

Преждевременната еякулация е друг често срещан сексуален проблем, който причинява голямо разочарование и смущение на мъжете и техните партньори.
Въпреки че повечето жени редовно не достигат кулминация само от проникване, много жени биха искали да постигнат оргазъм по време на полов акт.
Някои дами смятат, че един мъж е ужасен любовник, ако не може да издържи достатъчно дълго, за да достигнат връхната си точка. Това е мястото, където преждевременната еякулация може да предизвика сериозно безпокойство. Въпреки това тя е управляем проблем, може да се преодолее с поведенчески практики, локални анестетици, упражнения за тазово дъно и сексуални техники (като методът старт-стоп, метод на изстискване или техника куняза).

4. Той е егоистичен любовник

Някои мъже са изключително егоистични и нямат интерес да задоволят партньорите си. За такива ленивци тяхното удоволствие е най-важно. Сексът приключва, когато достигне връхната си точка - често в рамките на няколко минути.
Може да отнеме известно време и усилия, но вярвам, че те могат да се променят. Егоистичният любовник може да се превърне в внимателен, внимателен любовник.

Като негов партньор можете да преподавате и да давате насоки на такъв мъж, но не може да го промените насила. Той трябва да го поиска. Не се свеждайте до минимум в желанията си, не правете компромиси, за да се харесвате на мъжете. Бъдете жената, която сте родена, без извинение.

5. Липса на желание

Загубата на желание е често срещана в дългосрочните връзки, дори сред семейните двойки, влюбени един в друг. В някои случаи любовта може да унищожи желанието.
Твърде много интимност и близост могат да задушат еротизма и сексуалността. Желанието се нуждае от свобода, за да процъфтява.

Женската сексуална привлекателност предизвиква мъжкото желание. Не всичко се състои обаче в носенето на секси бельо, говоренето на мръсни приказки и съвършено тяло.

Привличането е много по-широко от това. Включва как ходи една жена, нейната увереност, нейната позитивност, нейната аура. За мъжете всичко това е част от това, което създава привличане у жените.

Нищо не възбужда мъжа повече, отколкото когато види жена наистина възбудена. Ето защо толкова много мъже гледат порно.

Мъжкото желание отговаря на женския сексуален интерес. Той трябва да види и да повярва, че се интересувате от правенето на любов. Това ще възроди желанието му.

Когато между вас има елемент на мистерия и пространство, това наистина ще събуди желанието му.

Тайната на женската сексуалност е, когато жената си позволява напълно да се наслаждава на удоволствието.

Жената трябва да се чувства обичана, за да бъде обичана. Това изисква да ви е удобно и да сте влюбени в себе си, за да може да се чувствате комфортно с някого, който прави любов с вас.

Жената трябва да желае по-добър секс, за да прави по-добър секс. Това изисква тя да бъде в крак с ума и тялото си, в спокойно, любящо състояние на ума и да се чувства комфортно с партньора си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X