Напишете дума/думи за търсене

Скъпи, искам да те тръшна на матрака

Искате ли матрака да пее, докато се любите с любимия? А ще ли ви се да крещите като морска сирена, докато оргазмирате?
Мечтаете ли си тайно да изглеждате като порнокралица в собствената си спалня?
Ами какво чакате? Дерзайте!
Отдавна мъжете отстъпиха лидерското място от парада в кревата, така че извадете на показ палавата жена, която сте.

Еротичният екшън може да бъде велико изживяване само ако и двамата искате промяна в кревата. Захвърлете криворазбраната свенливост на викторианска девственица и се втурнете в съвсем нова територия. Престъпвайки отвъд ограниченията си, може и да откриете скрити механизми към входа на неподозирани за вас удоволствия.

Нищо не изпълва въздуха с еротично електричество така, както първият опит да изпълните някаква палава приумица. Нека да е нещо, което ви е било любопитно да изпробвате. Дори едно спонтанно вмъкване на новаторска секстехника ще превърне обикновената ви плътска сесия в дръзка лудория. Не подминавайте позите, които сте виждали във филмите за възрастни. Пробвайте някоя. Така току-виж внезапно ви се отворят очите за някои ерогенни зони, за които не сте и подозирали.

Дори и да не сте добри в борба класически стил, опитайте да метнете върху кухненската маса партньора си за бърз и страстен секс.

Неусетно ще обиколите всяка мебел в къщата. Поканете го в в банята, където му направете еротичен масаж със сапун. Не след дълго така ще се разгорещите, че ще откриете нова глава в сексуалния ви роман.

Не се срамувайте и му говорете мръсотии. Мъжете обожават това. Най-добре му прошепнете на ушенце някоя перверзия пред много хора. Няма да повярвате колко бързо ще се озовете в леглото, прелетели мистериозно за миг пътя до вкъщи.

Измислете си игра, дайте воля на ролевите си фантазии.
За разнообразие бъдете "лоша господарка" или похотлива девственица.

Сексшоповете са пълни с причудливи играчки, които могат да са от полза в театралната ви забава.

И най-добре, когато правите секс, оставяйте лампата светната. Като виждате голите си тела и взаимните нежности и целувки, които си разменяте, възбудата ви ще ескалира.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X