Напишете дума/думи за търсене

Кое е извратено в секса?

Колкото и да съм дръзка, не бих посмяла да ви споделя своите сексуални фантазии. Не защото не умея да откровенича, по-скоро не съм сигурна, че на някого изобщо това ще му свърши работа. Или пък няма да ме намери за превъзбудено перверзна? Или за обсебващо скучна в леглото.

Стане ли дума за креватни въжделения, кое може да се определи като нормално?

Дали партньор, дегизиран като Люк Скайуокър, промушващ ни в захлас с джедайския си меч, заблуждавайки се, че сме закостенелият му враг Дарт Вейдър, е твърде монотонен плътски блян? Или знойната утопия за зъзнещата ни снага ала Малката кибритопродавачка, стоплена от супергероичната страст на любовника, е най-малкото, което ни е нужно, за да избухнем в оргазмични пламъци.

Кое е извратено?

Доскоро менталните въжделения за господари и сексуални роби се кичиха със славата на неугодни за обществото леглови занятия. И, честно казано, изобщо не разбирам тая истерия по онова бездарие „50 нюанса сиво“ - все едно нас никога не са ни пляскали по задника, докато правим кекс, или не са ни настройвали зърната на честотата на радио „Свободна Европа“.

Наясно сме, че едно е да си измисляш разните му там „откачености“, съвсем друго е сексуалните утопии да граничат с отклонения.

Не е изключено размиването на границите да е предиграта между дефиницията за фантазия и незабранената телесна реалност.

Кои еротични копнежи са допустими и на кои е наложено ембарго

Канадски учени си направиха труда да подложат на интимен разпит над 1000 жени и мъже на възраст над 30 години, за да определят що е това сексуално отклонение и кой е най-потърпевш от него.

Фантазиите на господата са доста по-китни, картинни и разюздани. Колкото и да са смели желанията на дамите, много малко от тях биха дръзнали в действителност да ги осъществят.

Изследването е категорично, че копнежът, свързан с еднополово удоволствие, е в пъти повече, отколкото реалният брой на участниците в него, определили се като би- или хомосексуални. Повече от 30 процента от дамите искат да правят секс с жена, а всеки пети собственик на член има същите плътски щения към индивид от неговия пол.

-----

52% от жените си мечтаят да стигнат до оргазъм завързани. Процентът на същата плътска мечта при господата е 46.

Фантазиите на 1/3 от жените са свързани с филмирано домашно порно. Почти половината от господата си падат по същия фетиш.

Десет процента от мъжете лелеят партньорката им да уринира върху тях. Дамите са доста по-обрани във пикочогонното въжделение – само 3,5% искат „златен дъжд“.

Процентът на жените, които искат да бъдат доминирани, бити и насилване по време на правенето на любов, е около 40.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X