Напишете дума/думи за търсене

9 прийома за събуждане на съпружеския секс

Нека не се лъжем – сексът в началото на връзката и този, който си причиняваме след поне едно брачно десетилетие, са на светлинни години разстояние. Първият е вълнуващ и се случва буквално на всяка крачка. Съпружеският секс е по-удобен, доста често предвидим и със сигурност не си го причиняваме по три пъти на ден.

Повечето хора не харесват зимата, защото тя ги товари излишно с депресивни мисли, но уважаеми дами, имаме новина! Зимата е чудесно време да подарите на дългогодишния си секс новаторство и мистерия. Не е нужно да травмирате шийните си прешлени, записвайки се на уроци по сластно огъване около пилон. Всичко, което ви трябва, са дребни промени в комуникацията с партньора, което пък ще доведе до запалване на коледната ви „звезда” с неговите горещи „топки”.

Изпращайте си еротични sms-и

В ерата на телекомуникациите е нужно само едно натискане на бутончето, за да запалим отново страстта в брака си. Пращайте по едно флиртаджийско съобщение на ден на любимия, в което може да си позволите да бъдете малко „по-мръснишки” настроени. Може да снимате част от тялото си, която той намира за неустоима, и да му размътите главата с нетърпеливи фантазии за прибиране у дома.

Адам и Ева

Захвърлете нощниците, пижамите и смокиновите листа. Пъхнете се гола, щедра и очакваща в брачното ви ложе. Така хем ще го изненадате, хем има огромен шанс да отложите съня поне с час. Не е тайна, че най-силните сетива на мъжете са визуалните.

Споделете фантазиите си

Няма начин да не сте си въобразявали някакви перверзни неща, които причинявате на партньора си и той на вас. Вместо да се правите на прекалено свенливи, споделете на глас какво точно си представяте за следващия секс. Ще бъдете изненадани от фантазиите, които той ще ви довери. Това със сигурност ще ви сближи още повече.

Бийте си камшика от вкъщи

Позволявайте си поне веднъж в седмицата да не прекарвате свободното си време у вас. Повозете се на виенско колело, направете си разходка в гората, запрашете към близка дестинация и се поглезете със спа процедури. Фактът, че не сте си у дома по пантофи, ще ви подпали „моторетките”.

Направете си среща за секс

Може на първо четене да не звучи особено романтично, но срещата за секс върши чудесна работа в дългите връзки. За много двойки сексът остава на последно място, защото преди това трябва да приберат децата от градина, да отидат на родителска среща или роднински празник. Колкото е нелепо да звучи, направете си едномесечен график за интимните си преживявания и не се подавайте на компромиси с това толкова нужно на връзката ви време. Всичко, от което се нуждае понякога любовният двигател е само една искрица.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X