Напишете дума/думи за търсене

9 прийома за събуждане на съпружеския секс

Ролеви секс

Преструвайки се, че сте някой друг, ще ви даде възможност да действате различно от собствената си особа. Това ще махне интимните ви задръжки, които винаги са ви човъркали. Няма значение дали сте строга математичка, полицайка, камериерка или жената зад щанда – развихрете различното си амплоа.

Измислете си секссигнали

Кокетно намигване или пърхащо погалване по гърба е много по-секси, отколкото да кажеш: „Хайде да правим секс.” Измислете си собствени секссигнали или непонятни за околните думи и винаги, когато ви се прииска да омачкате чаршафите със съпруга си, ги вкарайте в ход.

Изхвърлете леглото

Не е нужно непрекъснато да изтезавате спалнята с интимните си преживявания. Приемете, че креватът е място за сън и го извадете от списъка за правене на любов. Фотьойлът, шкафчето за обувки, дори закачалката в коридора са прекрасни места за доставяне на удоволствие.

Намерете време за интимност

Докосвайте се – колкото повече, толкова повече. Плъзнете леко ръката по бедрото на партньора си, докато той шофира. Прегръщайте го във всеки свободен момент и изхвърлете дежурните целувки за довиждане. Всеки път, когато устните ви докосват тези на другия, нека да се усеща желанието ви за близост. Измислете си пространство за гушкане – пред телевизора или на плетените столчета на терасата.

Защото никога не е късно да подарите на себе си и на любимия тунингован сексуален живот, а не нови чехли!

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X