Напишете дума/думи за търсене

Фетиш секс за начинаещи

Колкото и да не разбирам истерията покрай поредицата „50 нюанса сиво”, едно не може да й се отрече. Успя да разчупи закостенелия остатък от предразсъдъците в секса. Нещо, което направи фетиш секса малко по-странен в очите на слепите.

Дефиницията на този вид секс може да е по-обширна от необятния хоризонт. Едни си мислят, че той почва и свърша с дантелено бельо или по-извратени прашки и конусовидни сутиени, други са готови да накичат правенето на любов с обувки с фетишистки трофей.

Трети пък от време на време се правят на непознати с партньорите си в някой бар, сваляйки се доста перверзно.

Така де, всеки гледа от своя си фетиш. Важното е, че фетиш сексът помага за всичките „странности”, които ни възбуждат, да намерят място в сексуалния ни репертоар и да разширят оргазмичните ни координати.

Какво е фетиш сексът?

Повечето хора директно го свързват с камшици, вериги, белезници, каучукови дрехи, подчинение и господство в сексуален аспект. Обличането в костюми на камериерка, на ученичка, на учителка, на горски животни и на диктатори също категорично попада в реалността на фетиша. Някои жени се възбуждат безпардонно от мъже в униформа. Не е нужно обаче любовникът им да е пилот на самолет или генерал пожарникар от запаса в някоя друга паралелна реалност. Всичко, което трябва да направят, е да влязат с взлом в гардеробиерната на някой театър и да ограбят реквизита.

Ролеви игри

Това е един чудесен пример за фетиш секс. Той позволява да материализирате всичките си фантазии. От секс с непознат до размяна на ласки с президента. Може да бъдете извратени колкото си искате, стига да се придържате към рамките на закона и към това никой да не бъде наранен.

„Униформен” секс

Издокарването като катаджия, секретарка или съседката от горния етаж не приключва темата с фетиша. Той е усещане, докосване, поглед, ухание... Една от запазените марки униформи е гащеризон по тялото с дупка на гениталиите. Ако пък бюджетът ви не позволява да се сдобиете с тази текстилна извратня, винаги може да изрежете дъното на чорапогащника. Върши същата работа.

Завържи ме, ако можеш

Белезници, щипки за зърната, превръзки за очите са чудесен път към фетиш секса, на ако сте склонни да експериментирате, може да прибегнете до тиксото.

Накарайте партньора да застане прав с прибрани ръце до тялото. Залепете ги с тиксо, но не прекалено стегнато. След това му направете фелациото на живота му. Първо, той не може да шава, и второ, едва ли би искал. Следващия път сменете местата си.

Пъргави крачета

Ако вашият любим има фетиш към стъпалата ви, тогава ги използвайте безпощадно. Обуйте ги в секси чорапи с жартиери и го накарайте да легне по гръб. Не му позволявайте да ви докосва. Бавно прокарайте краката си по тялото му, като не откъсвате очи от него. Масажирайте с глезени топките му, леко ги потупвайте със стъпалата или просто нежно го гъделичкайте с палците по скротума.

Погалете със стъпалата си неговата ерекция. Това ще свърши чудесна работа не само за секса, но и за любовната игра.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X