Напишете дума/думи за търсене

Наръчник на бельото

Не можете да сбъркате с дантелата. Никога

Когато избираме бельо, често на подсъзнателна основа купуваме този сутиен, който е базов, непретенциозен и не изисква специална поддръжка. Не е излишно обаче да имаме поне един чифт от убийствената черна дантела, пред която всеки мъж онемява.

Размерът има значение

Говорейки за бельо, комфортът е най-важен и да, размерът има значение. Дори и да се изкушавате да купите по-малък размер бикини или сутиен, не го правете. Позволете на тялото си да диша и пробвайте задължително бельото, преди да го закупите. Трябва да се чувствате свободно, това е изключително важно за вашето здраве и настроение. Няма да се чувствате женствена и секси, ако бикините ви стягат или гърдите ви са премазани от тесния сутиен.

Бельо=фетиш

Фетишът към бельо е един от най-разпространените сред мъжете. Опознайте предпочитанията на вашия партньор чрез експерименти. Разберете как реагира на бялото бельо, крещящо невинна ученичка, на черната дантела тип строга и властна господарка, на червения корсет ала неопитомената, дива красавица. Ще имате възможността да изпробвате и нещо ново като ролеви игри в спалнята.

Няколко важни правила

Бельото говори много за личността и характера, затова не си позволявайте да носите захабено и евтино бельо.

Бикините трябва да надхвърлят два пъти живота на сутиена, гласи едно златно правило, което ще рече: дръжте в гардероба си два или три чифта бикини, които да подхождат поне на един сутиен. По този начин може да комбинирате различни визии и винаги ще имате долно бельо, което да пасва на горното.

Винаги съчетавайте бельото си поне по един критерий – цвят, модел, материя, марка. Истинската дама винаги е с безупречен външен вид, но най-доброто е скрито под тази обвивка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X