Напишете дума/думи за търсене

Хората, които имат този навик, правят повече секс

Според проучване, наречено Millennial Sex Survey, поръчано от марка презервативи, пушачите на марихуана имат доста добри резултати в спалнята.

Ежедневните ползватели на марихуана са склонни да правят повече секс, да имат повече сексуални партньори и са по-уверени в своите креватни умения от непушачите.
Изследователите установяват, че 14 процента от пушачите правят секс "няколко пъти на ден" в сравнение с 5 процента от непушачите.

Тридесет и седем процента от пушачите също съобщават, че имат повече от 15 партньора, в сравнение с 14 процента от непушачите, които съобщават за същото.

Що се отнася до това, че са "невероятни" или "много добри" в леглото, 59 процента от пушачите вярват, че са, в сравнение с 41 процента от непушачите.

Въпреки тези данни няма как да не се запитаме дали наистина са по-добри в леглото хората, които пушат трева, или просто предполагат, че са, защото партньорът им става много тих за техните сетива, тъй като те са толкова напушени, че почти не забелязват неговата притихналост.

Кои са 4-те неща, които трябва да знаем за сексуалния живот на пушачите на марихуана?

1. Губят девствеността си в много ранна възраст
Огромните 59 процента от ежедневните пушачи на този наркотик съобщават, че са загубили девствеността си на 15 години или по-млади, докато само 26 процента от непушачите твърдят същото.

Осем процента от всекидневните пушачи на марихуана казват, че са загубили своята сексуална невинност на 12 години и по-малки. Само 2 процента от непушачите казват същото.

2. Имат повече връзки за една нощ
80 процента от индивидите, употребяващи трева, съобщават, че имат много връзки за една нощ, в сравнение с 52 процента от непушачите.

3. Не използват предпазни средства често
Това е наистина важна информация, която трябва да знаете, защото защитата е важна. Докато 48 процента от непушачите използват презервативи като форма на защита, само 44 процента от пушачите на коз съобщават за същото. Помнете обаче, че всички трябва да практикуваме безопасен секс! И пушачи, и непушачи.

4. Предпочитат онлайн запознанствата
Що се отнася до онлайн запознанствата, проучванията сочат, че голям процент от човека зад монитора обича да пуши марихауна.
Тридесет и четири процента от пушачите на тази дрога съобщават, че използват безплатни или платени сайтове за запознанства, в сравнение с 21 процента от непушачите. Има дори сайт за запознанства за любителите на канабиса.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X