Напишете дума/думи за търсене

Нестандартни места за секс

Да, да, безспорно е – в леглото може би е най-сигурно и безопасно за сексуалните дела. Но понякога е и най-досадното. Все по-често гледам на кревата си като на мебел с една-единствена цел – да си наваксам със съня за красота. Няма лошо, ако сте върли привърженици на матрака с пружини, или пък не сте особени изследователи на разнообразието на сексуалните мегдани. Но със сигурност бихте подмамили повече оргазми, ако с партньора споделите телата си с неособено употребявани локации за правене на секс.

във въздуха

Представете си какъв приток на адреналин и допамин ще бумти във вените ви, докато се любите главозамайващо, легнали върху изгнилите дъски на въжен мост, висящ над пропаст или ужасяващо мръсна вода.

под елхата

Коледа мина, но другата ще дойде. Тогава си припомнете, че никой не е казал, че само Дядо Мраз има достъп до подножието на коледната елха. Представете си колко приятно би било да топлите голите си тела с огъня на камината, докато обонянието ви се опиянява от миризмата на вечнозеленото растение. Е, разбира се, има опасност елхата са се стовари върху вас и после да вадите от неособено приятни места борови иглички.

върху пясъците

Ако ви предстои пътуване до Африка, където едно от средствата за прекосяване на тамошните пустини е камилата, значи сте на път да изживеете две мечти в едно. Така де, ако животът ти предостави две камилски гърбици, отдай се на любов в пространството между тях. Помолете партньора си да се облегне на едната, а вие смело се вкарайте в образа на Волния ездач.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X