Напишете дума/думи за търсене

Заради това мъжът избира жената, за която иска да се ожени

Има жени, за които бракът е ненужно усложнение на фамилния им статус, но има и такива, които прекарват безсънни нощи в чудене как да накарат мъжа до тях да им предложи вечна любов на колене с годежен пръстен.

Може да сте невероятно секси и страхотни в леглото. Може да правите секс с и сутрин, и вечер. Това обаче не е достатъчно, за да се ожени един мъж за вас.

Причината, поради която господата избират една жена за съпруга, се намира извън спалнята.

Всеки един от тях иска жената до него да го прави по-добър мъж.

Когато го накарате да иска да се грижи за вас, да ви закриля, да остарявате заедно.

И дори да не изглежда винаги така, на мъжете им е важно как се чувствате, не само как изглеждате.

За тях е важно жената до тях първо да обича себе си и чак след това да го залива с любов. Някои хора наричат това увереност, но е по-дълбоко от това. Увереността в себе си е най-привлекателното качество.

Ако искате партньорът ви да пожелае да станете негова съпруга, тогава му позволете да се грижи за вас, нищо че може сами да си смените маслото на колата или да зачукате пирон в стената. Оставете го да бъде закрилник, да бъде спасител, дори и да знаете, че нямате нужда от това.

За да стане един мъж по-добър мъж, той се нуждае от пространство и възможност да го направи. С две думи, господата се женят да жени, за която е убеден, че ще направи съществуването му по-добро.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X