Напишете дума/думи за търсене

Предимствата на зимната сватба

Почти всички бъдещи булки си представят летни или пролетни сватби. Искат слънце, много цветя, щурци в косите и светулки в очите. Истината обаче е, че сватбата през зимата си има някои неподозирани предимства.

Романтика

Едно от предимствата на зимната сватба е, че събитието наистина може да изобилства от романтика. Ако сте достатъчно късметлии, ще вали сняг на парцали, а снимките ще бъдат приказни, наистина приказни. А ако има слънце, което се отразява във вече навалялия сняг, вълшебството ще е повече от осезаемо.

Достъпни места за купон

Зимната сватба ви дава по-голям избор на места, на които искате да поканите гостите си, за да празнуват с вас. Много от ресторантите и комплексите, които са запазени с месеци напред през по-топлите сезони, сега са свободни. Същото важи и за сватбените фотографи и за лимузините, ако искате да наемете такава, разбира се. Не е нужно да се състезавате с други младоженци за тоя или оня обектив или волан.

По-евтино е

Както стана ясно, е по-лесно да се сдобиеш с уюта на подходящ за сватба локал. Освен това през зимата тези места и услугите, които ги съпътстват, са в пъти по-симпатични за портфейла ви.

Прави разлика

Да се ожениш през зимата, със сигурност се отклонява от нормата. Всеки иска сватбеният му ден да е специален, затова какво по-добро от това да изберете дата през януари или февруари. Кръгчето на календара ще остане в спомените не само на младоженците, но и на приятелите им, на които ще им е по-лесно да запомнят този повод, отколкото ако трябваше да го натъпчат в чекмеджето с годишнините, които се случват през другото време на годината.

По-кратка подготовка

Ако искате по-бързо да приключвате със суетнята около подготовката, зимната сватба е идеална за това. Тъй като няма да ви се налага да се съобразявате с графиците на любимия си пререзервиран ресторант, то вместо да планувате джамбурето пет месеца, може да го сведете от няколко седмици до максимум два месеца.

Всички заедно

Тъй като летните сватби са доста по-тачени от булките конкретно, шансът някои от гостите ви да присъстват на подобна веселба, не е изключен. Освен това през лятото винаги се конкурирате и с отпуски и ваканции. Зимната сватба минимализира това неудобство.

Роклята

Да, може и да нямате шанс да облечете рокля с голи рамене, но пък имате хиляди други варианти. Роклите с дълги дантелени ръкави изглеждат ефирни. Зимата ви дава възможност да покажете аристократизма на болеро от екокожа, да изберете по-величествена яка или пък да сте достатъчно смели и все пак да заложите на рокля с голи рамене.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X