Напишете дума/думи за търсене

Причини, поради които 30-годишните жени изглеждат по-добре от 20-годишните

Съвременните 30-годишни жени често изглеждат толкова зашеметяващи, че е лесно да ги объркате за 20-годишни. И става въпрос не само за външния вид, но и за тяхното поведение, глас и език на тялото. Жените с 10-годишна разлика във възрастта изглеждат като от едно и също поколение.

Какви са причините за това?

Те не се интересуват от възрастта

Колкото и странно да изглежда, напредването на възрастта всъщност ни помага да бъдем по-спокойни за много неща, включително за самата възраст и общественото мнение. 30-годишните жени са по-уверени и по-малко се притесняват от това, което околните мислят за тях. Това ги прави по-интересни и привлекателни хора.

Може да си позволят скъпи неща и услуги

До 30-годишна възраст повечето хора вече разбират какво искат да правят в живота си и имат известна бизнес репутация. Притежават имат известен опит, който е изключително ценен. Имат повече пари от университетската си стипендия или от работата на непълно работно време като студенти, което им позволява да ги харчат за себе си - купуват по-скъпи дрехи и посещават салони за красота и козметици.

Намерили са своя стил или продължават да го развиват

На 30 години е златният век по отношение на имиджа. До този момент жената вече има всичко. Тя е наясно какво й подхожда и какво не, има смелостта да експериментира с външния си вид и има средства да се консултира с експерти и да използва само най-висококачествените материали.

Уважават себе си

Представете си ситуация: обектът на желание не ви се обажда, прекарвате цялата нощ в рев, а на сутринта изглеждате ужасно. Или пък са ви скъсали на изпит. Или шефът ви е крещял за нищо. Може да има много различни причини, но така или иначе 30-годишните жени се справят с негативните ситуации много по-лесно и плачат за дреболии много по-рядко от по-младите си посестрими. С възрастта наистина ставаме по-спокойни и уважаваме времето си и най-вече ценим повече нервните си клетки.

Знаят какво искат

Всеки човек на 20-годишна възраст все още не е стабилен - има много интереси и хобита, търси професионалния си път и се влюбва хаотично. Когато си на 30 години, имаш много по-добро разбиране за това какво искаш от живота си и правиш всичко, за да постигнеш целите си. А самочувствието е винаги привлекателно в очите на околните.

Преодоляват несигурността си

Или просто са се научили как да живеят с нея. Всеки човек е изтъкан от стереотипи за самия него, съмнения в себе си, нервни сривове. Но на 30-годишна възраст повечето хора или са се справили с проблемите си, или са се научили да живеят с тях, което прави всяка жена по-неустоима.

Спират да ядат вредна храна

Разбира се, не може да кажем, че 30-годишните изобщо не ядат храна от веригите за бързо хранене, но определено намаляват количеството и подобряват цялостното качество на хранителния си режим. По-възрастните жени мислят за това, което ядат, и готвят по-често от по-младите момичета. Този подход има положителен ефект върху кожата, настроението и цялостния им вид. 30-годишните жени са по-внимателни по отношение на цялостното си здраве.

Осъзнават, че няма да бъдат привлекателни завинаги

Когато една жена е на 20 години, тя се чувства така, сякаш винаги ще изглежда по този начин: тялото й ще бъде силно и здраво, кожата й ще бъде тонизирана. Ето защо 20-годишните може да си позволят да не правят нищо за година или две. Но когато сте на 30 години, осъзнавате, че старостта е по-близо, отколкото изглежда, и че е време да започнете да се грижите за тялото и ума. Жените на 30 са по-решени да останат здрави и млади.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X