Напишете дума/думи за търсене

За 10 минути кожата ми засия, а аз изглеждам по-млада!

Годините си минават и дори да са благосклонни към нас, и дори бръчките да са най-вече от смях, се налага да увеличим грижата за кожата на лицето си, за да запазим нейния млад и сияен вид. Всички го знаем, даваме все повече пари за кремове, но кремът няма как да ни помогне, без да прилагаме цялостна грижа. И идва следващият проблем на съвременната жена – липсата на време за такива грижи. Повечето от нас нямат възможност дори да посетят козметичката си, за да направят регулярното почистване. То отдавна не е вече регулярно, защото нямаме къде в програмата да го сместим. Отнема поне час и още няколко часа кожата да възвърне нормалния си вид. Абсурд! Кой има днес тези свободни часове?!

Сигурна съм, че ви звучи познато. И съм сигурна, че и вие като мен сутрин, докато набързо слагате крем и червило пред огледалото, все по-често се заричате: „Край! Вече трябва да отида на козметик!“... и отново не го правите. А бръчиците дълбаят и вече дори не са незабележими. Кожата ни изглежда уморена, стресирана, губи блясъка си, губим настроение и ние, когато се вгледаме в нея отблизо.

Един ден имах работна среща, но бях подранила. Малко ме беше яд, че ще загубя тези толкова ценни 10 минути в нищоправене. И тогава на вратата на един красив салон за красота видях рекламата на Perk. Щастливо момиче с щастлива кожа, което обещава, че и твоето лице ще грейне, а процедурата ще ти отнеме само 10 минути. Така и така бях там, а пък и 10 минути! Влязох, посрещнаха ме с доста професионални обяснения за въпросната терапия. Това беше втората и решаваща причина да опитам. Специалистите в салона не обещаха чудо, но обещаха след 10 минути да ме пуснат с почистена кожа, без никакви странични ефекти върху лицето ми - раздразнения или дискомфорт, но пък с нов и позабравен блясък и приятно усещане. След 10 минути това беше факт. Най-голямата ми изненада беше усещането за по-мека и силно хидратирана кожа – сякаш ми бяха инжектирали няколко години младост. Дори не се наложи да сложа фон дьо тен за работната си среща, защото кожата ми изглеждаше фантастично.

Още по-приятната изненада беше, че получих серум, с който да продължа вълшебното действие на Perk и у дома. Казаха, че ще ми стигне за месец, след което били убедени, че ще посетя салона им отново... за 10 минути. И да ви кажа, май са прави. Вече трети ден чувствам, сякаш съм направила много добър подарък за кожата на лицето си и усещането за пролет е още по-осезаемо. Със сигурност ще се "пъркна" отново!

А ето и малко професионална информация, за която помолих:
Perk: Доказано любима на 83 млн. жени в САЩ (сочи статистиката) и на куп красавици от Холивуд. Защо? Защото това е процедурата, която трае само 10 минути. Почиства и хидратира лицето, като му придава мигновен блясък, изглажда бръчките около очите, а устните прави пухкави, сочни и меки. Най-хубавото е, че серумът, с който ще ти направят процедурата в салона, го отнасяш вкъщи и се „пъркваш“, когато поискаш. В България процедурата се предлага от два месеца, на две места засега. Може да научите къде и кога ще бъде предложена процедурата най-близо до вас от страницата на Bulmed, или ако се обадите на телефон 0882 590 400.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X