Напишете дума/думи за търсене

Нестандартни места за секс

във филма

Що пък ласките винаги трябва да се разменят на две тела. Къде по-екстремно би било, ако споделите любовта си със салон пълен с хора, които жадно попиват от екшън подвизите на Сталоун и Шварценегер. Добре, че вече не се късат лентите, че ще е доста неудобно да се заклещите с любимия от стрес досущ като две влюбени кучета, които се чифтосват през любовния си период. Другото леко неудобство би било, ако оргазмичните ви възгласи заглушат пушкалата на Терминатора.

на свръхестествено открито

Има фенове на рока, има и ултрафенове на психеделичния рок. Ако сте от втория вид, а сте прекалено млади, най-вероятно съжалявате, че не сте живели във времето на Джим Морисън. Яд ви е, че никога няма да имате възможността да сте на една педя от него, докато ви зарива с енергията и музиката си. Не бойте се, и за това май има цака. Трябва само да си купите самолетен билет и да се отбиете през прочутото парижко гробище „Пер Лашез” – там почива вокалът на The Doors. Сигурно би оценил куража ви да правите секс около вечния му дом.

на площада

Какво по-приятно изразяване на протест срещу политическата обстановка у нас от правенето на любов върху жълтите павета. Представете си колко свръхреално бихте се усетили под скандиранията за оставка и музикалния съпровод на различни инструменти. Една ултимативна оратория на любовта.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X