Напишете дума/думи за търсене

8 неща, които не знаем за мъжката ерекция

Не е нужно да си учен, та да си запознат с тайните на спермата и с истината за тестисите. Но с тези факти не правим нищо, ако я няма звездата на представлението – мъжката ерекция. Представяме ви нейните 8 неизвестни.

Има 3 вида ерекция

Те са рефлексогенна, психогенна и нощна.

Рефлексогенната ерекция се получава при физически контакт.

Психогенната ерекция е следствие на аудиовизуална стимулация, с други думи, на порно и стриптийз, или фантазии, а нощната ерекция се случва по време на сън. Понякога последните два вида може да изчервят собствениците на пениси, защото не се появяват волево и може да ги вкара в конфузни ситуации.

Пушенето и пиенето не са приятели на твърдостта

По-младите мъже, които страдат от еректилна дисфункция, най-вероятно са страстни пушачи и пиячи. Така че, господа, ако искате да се представяте чудесно в леглото, понамалете малко темповете на доброволно отдаване на тези "пороци".

Оралната любов увеличава пениса

Изследване твърди, че мъжете, които получават орална любов често, в крайна сметка се радват на няколко сантиметра по-мощна и по-дълготрайна ерекция, за разлика от господата, които са се втвърдили, защото са фантазирали за някой обект на желание, гледали са порно или са мастурбирали.

Трябва й лично пространство

Зависи от мъжа, но усещането за уединение дава на господина по-добра ерекция. Ако той живее с една камара роднини и повече деца, то със сигурност на жената ще й трябва доста време да вдигне самолета на благоверния си.

Може да криви малко

Не се шашкайте, ако членът му не ви гледа директно в очите, а го играе малко кривоглед, така да се каже. Малко кривване встрани е съвсем нормално, но ако аномалията е с повече сантиметри, може да става дума за Болест на Пейрони, при която еректилната тъкан на пениса се заменя и разраства във фиброзна. Това води до деформация на органа, изкривява се на една страна и придобива формата на банан.

Мастурбацията е важна

Ако един мъж не се е самозадоволявал няколко дни, има повече приток на кръв към пениса, когато реши да си достави удоволствие. Това съвсем разбираемо го сдобива с по-гигантска ерекция.

Размерът има значение

И с това се има предвид размерът на цялата мъжка снага. Господата, които са дебели, имат много по-ниски нива на тестостерон. Затова ограничете малко пържолите за сметка на ерекцията.

Презервативите прецакват всичко

При някои мъже този предпазител срещу болести не е добре дошъл. Може да държи заразите далече, но същото се случва и с ерекцията. Понякога господата имат нужда от допълнителна стимулация, за да вдигнат знамето, ако са нахлузили кондом.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X