Напишете дума/думи за търсене

5-те оргазма на жената

Някои смятат, че размерът има значение, а други махат с ръка: „Ах, глупости!”. Оказва се, че ако се знаят някои изкусни техники, дори с по-скромна мъжественост той пак може да е Бог за своята любима. Какво да правим, за да постигаме без проблем оргазъм ни съветва Алекс Ломски - секскоуч. 

Като начало се оказва, че в менюто има избор – оргазмите биват клиторен, вагинален, на G-точка, маточен и анален. Ах!

Важна е първата 1/3 от влагалището

Когато жената не е възбудена, влагалището й е с размер 7-8 см. Когато обаче хубавият момент на възбуда настъпи, то се увеличава до 16-18 см. Алекс Ломски обяснява, че за изпитването на влагалищен оргазъм е важна първата 1/ 3 от влагалището, защото е най-чувствителна. Там са нервните окончания, които реагират на търкане и на натиск. Чисто теоретично, ако партньорът е с по-голяма мъжественост, повече сантиметра ще минават през тази важна 1/3, дразненето ще е по-голямо и оргазмът по-сигурен. Дебелината на пениса също има значение, особено ако нейната вагина е по-широка.

G-точката реагира на натиск

Тази мистична за някои точка най-лесно се достига с двата средни пръста, които се пъхат във влагалището и там където свършват, обикновено е нейното място. G-точката не реагира на търкане, както предполагат повечето хора, а на натиск. Пенисът обикновено минава и подминава G-точката, затова много жени предпочитат да достигнат кулминацията като я натискат с пръсти. Алекс Ломски препоръчва техника в секса, при която този оргазъм може да се достигне и с помощта на мъжкия пенис. Добре е тазът на жената да е повдигнат нагоре, например с възглавница. Мъжът прониква така, че повече от половината пенис е изваден навън, след което го вкарва навътре, така че главичката да е насочена към G-точката и започва да я удря. Този оргазъм се постига ако партньорът е с по-голям размер и е достатъчно твърд.

Само клиторен или в комбинация с още един

Клиторният оргазъм се предизвиква най-лесно и може да се изпита без проникване. Клиторът реагира на различни тип движения и търкане. Обичайно се случва при мастурбиране или при секс във вид на смесен оргазъм – клиторен и влагалищен или клиторен и маточен.

Е-точка (епицентър) е отговорна за маточния оргазъм

За да получим маточен или множествен оргазъм трябва да стимулираме Е-точката, която се намира непосредствено преди шийката на матката. Когато сме възбудени, влагалището се увеличава до 18 см и затова ни е нужен партньор с мъжественост над тези сантиметри.

Алекс Ломски - секс коуч
Алекс Ломски - секс коуч

Ако на партньорът ви не му достигат сантиметри, му предложете уникалната техника, която Алекс е измислил: „Мъжът прави енергичен секс за 5-10 минути. Спира за 5-10 минути, при което влагалището остава възбудено, обаче се връща в нормалния размер от 8-10 см, Е-точката се приближава и на мъжа вече не са му нужни 20 см. Тъй като органите на жената са по-подути с кръв, тя има чувство, че мъжествеността на партньора й е станала по-голяма. Мъжът прониква и прави плътен натиск множество пъти със съвсем леки движения навътре и навън, без да го изкарва”. Най-удобната поза за достигане на маточен оргазъм (до 100 последователни оргазма, както твърди нашият секс коуч) е лице в лице. Много жени му се наслаждават, след като са били в поза „ездач”. Ако сте с обърната матка, може да опитате с поза „лъжичка”, при която сте по-корем.

Аналният секс се прави след физическа и психическа подготовка

Задължително е жената да си е направила клизма преди началото на този секс и да е сигурна, че го иска. Няма чисто анален оргазъм, а вагинален, тъй като с проникване в ануса, се трие влагалището от външната му страна, или маточен, защото се докосва матката. „Важно е да се знае, че след анален секс никога не бива да се връщате към влагалищен, защото бактериите, които се пренасят, могат да нанесат сериозни проблеми”, съветва Алекс Ломски.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X