Напишете дума/думи за търсене

Как да си доставим сексуално удоволствие без мъж

Наясно съм, че невинаги имаме под ръка някой свестен любовник, който знае какво да прави с нас. Понякога пък изобщо нямаме любовник. Не сме се споделяли от сумата ти време плътски с друго човече и някак неусетно в нас започва да пъпли непреодолим ищах, който трябва да бъде изконсумиран на часа.

Спасението е скрито в чекмеджето под бикините и се нарича вибратор. Браво на дамите, които имат такова устройство. Тези, които обаче не са собственички на такива устройства, често изпадат в инженерна мисъл, сдобиваща ги с подръчни средства за удоволствие. Домашни „вибратори“, които може да се окажат доста опасни за физическото (ментално) им здраве.

Кой каквото си изстуди, това ще сърба

Кой казва, че лъжиците стават само за сърбане на супа. Има дами, които ги намират за по-практични на други места по тялото си, но не и в устата. Някои ги предпочитат изстудени във фризера. Измръзналият метал служи за по-осезаема чувствителност около зърната и корема, а наместването му върху вътрешната страна на бедрата доставя допълнително напрежение в областта на гениталиите.

„Почистете“ оргазма си

Ако къщата ви свети от чистота и няма нито една прашинка, но не благодарение на перата за почистване, които отдавна сте пенсионирали, винаги може да им намерите по-отговорна работа. Ултралекото докосване на перушината ще дари ефирната тъкан на клитора ви с толкова удоволствие, че ще сте на ръба на избухването още след 2-3 движения в посока на корема и на коленете.

Излъскайте се до блясък

Ако все не ви достига време, за да отскочите до близкия сексшоп и да купите бръмчаща сексиграчка, то и електрическа четка за зъби върши почти същата работа като класическия вибратор. Изварете я, след което я поставете нежно в себе си. Ще излъска“ до блясък с нежните ви влагалищни вибрации.

Гримирайте гениталиите си

Вземете четката, с която нанасяте руж, и нежно потъркайте клитора си. Не след дълго ще се порадвате на добър генитален макиаж.

Бижута с двойно действие

Повечето от нас обичат да кичат вратовете си с красиви бижута. Но може да запишем още една дейност в длъжностната им характеристика. Огърлицата с дървени топчета ще ви помогне и за оргазмено чудо. С помощта на бижуто направете масаж на външните си срамни устни, търкаляйки ги настойчиво, но нежно.

Играчки за деца. Не, за пораснали

Доста от жените предпочитат меката твърдост на възглавниците за задоволяване на плътските си нужди, стане ли дума за клиторен оргазъм. Но подобаваща работа вършат и играчките с механизъм, които с вибриращите си движения може да ни запалят телесните барабанчета.

За вибриращия стандарт на мобилните телефони, за земетръсните движения на пералнята и за странната полезност на бананите и краставици дума няма да отваряме. Това го знае всеки оргазъм. Въпреки това помнете, че понякога играчката става плачка. Консумирайте с удоволствие, но с мярка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X