Напишете дума/думи за търсене

6 пози, които са още по-секси с вибратор

Без значение колко партньори сме имали досега, ясно е, че секс със секс няма равен. Това, че на бившия ви любим са му харесвали оралните ви ласки, не означава, че на следващия ще му се сторите като богиня на фелациото.

Или пък ако сте използвали вибратор с един любовник, то на друг това няма да се стори екстравагантно и подценяваща неговата мъжественост.

Има обаче двойки, които не само не се страхуват да поканят вибратора като трети участник в секса, но задължително му намират място между чаршафите.

Предлагаме ви седем пози, в които сексуалните играчки може да се превърнат в изпълнители на главната роля.

На задна прашка

Ако няма табута за вас и аналният секс е също толкова добре дошъл, колкото и вагиналният, то тогава тази модификация на позата е за вас. Всичко, което трябва да направи партньорът ви, е да сложи на кръста си колан с вибратор, с който да проникне анално, а неговата мъжественост да намери път към вагината ви.

Мисионерска поза

Много хора я намират за досадна и скучна, но тази позиция може да стане много сочна, ако поканите в дебрите й вибратора.

69

Едновременната стимулация на гениталиите е чудесна обмяна на орални милувки, но защо да не разнообразите още малко секса си. Поканете в тази поза и вибратора, с който партньорът ви да стимулира Г-точката и клитора ви, докато целува женствеността ви. Ако за него това е висш пилотаж, тогава изберете вибратор с батерии, който може да се управлява дистанционно.

Каубойка

Без значение е дали сте с лице или с гръб към него, когато сте отгоре, чудесна работа за допълнителното ви удоволствие би свършил пръстен, който се слага на члена. Вибриращата джаджа ще стимулира до съвършенство и без това възбудения ви клитор.

Лъжици

Сексът в тази поза е удобен, интимен и лесно може да направи място за още един играч. И тук вибраторът може да стимулира клитора, но може да дразни и щръкналите ви зърна.

Мъжка задна прашка

Тази поза е за по-разкрепостените господа, без значение дали са хетеро или хомосексуални. Удоволствието, което носи стимулирането на простатата, е еднакво за всички мъже. Да не говорим, че колкото по-добре е стимулирана тази жлеза, толкова по-малък е рискът от развитие на простатен карцином. Затова разменете местата с партньора си и се погрижете и за здравето, и за плътското му доволство.

5-те оргазма на жената

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X