Напишете дума/думи за търсене

Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа коя поза е твоята - втора част

Везни

Жените от тази зодия обичат предиграта и са особено добри в целуването. За тях е подходяща позата „Аз на теб, ти на мен“, или с други думи, добрата класика на позата „69“. Тя позволява да покажат силната си страна с устата и на свой ред да получат удоволствие по същия начин. Без значение кой от двамата партньори е отдолу.

Скорпион

Вие сте много сексуални и пълни с експериментаторски дух. Затова на вас най-много би ви прилягала позиция, която не е рамкирана в кревата и която изисква повече гъвкавост. Изберете си масата в трапезарията или пералнята и поставете възбудения си задник отгоре. Помолете партньора си да застане между бедрата ви, да повдигне краката ви отстрани на раменете си, вие го хванете за врата за стабилност. Ако тази поза ви се струва изморителна, може, вместо да седите върху масата, да лежите върху нея.

Стрелец

Любовта и страстта са задължителни два елемента, стане ли дума за сексуалния ви живот. За вас е характерно, че сте доста диви в леглото. За вас е подходяща позата „Прегръдка във ваната“. Седнете в партньора си с лице към него и се наслаждавайте на топлата вода и жежкия оргазъм.

Козирог

Истината е, че вие сте доста игриви в леглото, което означава, че на вас нищо в секса не ви е чуждо. Следващия път опитайте позата „Завъртулка“. Накарайте любимият да легне по гръб и седнете върху него перпендикулярно на тялото му. Покажете му по-добрия си профил. За по-голяма опора сложете ръцете си зад вас върху леглото.

Водолей

Този знак е известен с авантюризма си и с липсата на задръжки. За вас най-подходяща е позата „Във ваната с душа“. Седнете с гръб към партньора си във ваната и насочете подвижния душ към клитора си. По този начин ще получите двойно удоволствие – веднъж от мъжа, а после и от струята топла вода. Ако нямате такъв душ, използвайте вибратор.

Риби

Вие сте романтични натури и обичате изтънчената любов. Следващия път, когато се озовете между чаршафите, опитайте позата „Лице в лице“. Седнете в скута на любовника си с лице към него и обвийте с крака кръста му. Помолете го и той да направи същото. Тази позиция ще ви даде възможност да бъдете още по-интимни един към друг.

към първа част

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X