Напишете дума/думи за търсене

8 причини жената Козирог да е най-добра за връзка

За някои може да звучи невероятно, но ако имате връзка с жена Козирог, то със сигурност тя ще бъде най-романтичната от всички.

Най-вероятно, ако си мислите за коза, първата мисъл едва ли е за любов, но не съдете прибързано за една зодия заради нейния талисман.

Жените Козирог са известни, че са центърът на най-уютните и щастливи домове по света.

Те имат магическата способност да решават с лекота проблеми и са чудесни организатори, които плануват живота до най-дребните детайли и от които може да се учите как с грация да се справяте с битовизми.

Ще трябва обаче да сте търпеливи, за да спечелите нейното доверие и да ви покани в нейния свят. Да ви споделя съкровените си мисли и идеи, но веднъж случи ли се това, то със сигурност ще имате един истински приятел и страстна половинка.

Ето 8 причини защо жената Козирог е най-добрата за обичане и връзка.

1. Тя знае какво прави и как да се справи с препятствията по пътя си

Може да разчитате на нея, че нещата ще се случат. Козирозите са винаги подготвени. Не само че имат план Б, но и план В, Г, Д, Е и Ж.

2. Ако тя ви даде сърцето си, няма и да помислите да поглеждате към друга жена

Тя е жена, която никога няма да ви изневери. Или е на 100 процента в една връзка, или излиза от нея, когато реши, че нещо вече не й е достатъчно.

3. Няма по-топла и щастлива любов от тази на жената Козирог

В момента, в който тази дама се почувства обичана, тя става най-топлият, уютен и отдаден партньор, който ще надхвърли очакванията ви.

4. Трябва да сте сигурни, че тя ще ви пази гърба, ще ви желае и ще ви държи за ръцете винаги

Ако искате стабилност, лоялност и романтика в едно, изберете жена Козирог.

5. Ако имате нужда да се преборите с неудобен проблем или от някого, който да ви чуе

Когато имате нужда да свалите от плещите си бреме, жената Козирог е вашето момиче. Козирозите са много добри слушатели и дават велики съвети, освен това са страшни емпати, които без проблем се поставят на ваше място.

6. Жената Козирог не озаптява страстта си

Целувката й е дръзка, смела и всеотдайна. Щом сте стигнали до нея, това означава, че за нея си струвате достатъчно, за да ви допусне до божествените си устни.

7. Жената Козирог изобщо не е материалистка

Тя наистина знае кое е най-важното в живота. Нея не я интересуват пари, коли и дрехи. Тя иска любов, лоялност и отдаденост.

8. Тя ще ви обича и нежно, и разюздано, и взривоопасно

Жената Козирог може да бъде наистина най-романтичната половинка и най-палавата любовница, която някога сте обичали.

Как да хванете мъж Козирог за рогата четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X