Напишете дума/думи за търсене

Как да хванем за рогата мъж Козирог

Любовните чалъми за прихващане на мъж Козирог не са никак лесни за укротяване. Няма ултимативен списък, по който да се движитеу но ще се опитаме да „рамкираме” най-важните му качества. Със сигурност няма да сбъркате обаче, ако заложите на почитането на семейните ценности и уважавате хората, близки до сърцето им.

Подкрепяйте го в кариерата му

Едно от нещата, които трябва да знаете за мъжа Козирог е, че много обича професионалния успех. Затова се пригответе да го подкрепяте в дела, свързани със службата му. Той няма да бъде с някого, който не иска да е част от славата му или с някого, който не оценява неговия напредък.

Вярва в романтиката

Този мъж е романтик. Вярва в любовта от пръв поглед. В онази, която идва изневиделица и го оставя с омекнали капачки. Иска да почувства мигновена връзка с обекта на желание. Но със сигурност ще изисква от вас да докажете обичта си към него. Ако не сте особено романтична, то по-добре прехвърлете предпочитанията си към мъж от друга зодия.

Фамилните ценности са важни

Семейството е от особена важност за Козирога. Типично той расте, възпитаван във фамилни ценности и много държи да ги предаде през поколенията. Не се учудвайте, ако всяка неделя сте на обяд при родителите му.

Домошар

Ако не ви свърта у вас и обичате да обикаляте най-модерните клубове и барове, преориентирайте се към мъж, който споделя среднощните ви възгледи. Господинът Козирог е сериен домошар. Предпочита да подремва на дивана, да чете книга или да гледа филм, отколкото да снове по улиците.

Имат нужда някой да ги извади от черупката

Не изпадайте в заблуда – мъжът Козирог не се показва лесно и бързо пред другите. Трябва ви търпение, ако искате да го извадите от черупката му. За да го спечелите, покажете му, че искате да го опознаете. Най-краткият път до него е общуването. Колкото повече говорите за нещата, които ви вълнуват, толкова се увеличава вероятността той да махне голяма част от броните си.

Много е срамежлив

Може да звучи и невероятно, имайки предвид привидната му наперена природа, но този мъж е извънредно срамежлив. Това са едни от най-изявените интроверти в зодиакалния калейдоскоп. Разбира се, това въобще не е лошо нещо, но със сигурност ще забави малко времето, в което ще го опознаете. Когато обаче успеете да спечелите доверието му, ще си струва.

Трябва да чувства финансова стабилност

За господина Козирог наистина е важно да се е погрижил за финансовата си стабилност и всичко е под контрол. Това е едно доста голямо парче от пъзела на неговото разгадаване. Не харесва излишните прахосници и никога не остава без резерви в портфейла.

Традиционалист е

Мъжът от тази зодия е супер традиционалист. Харесва ритуалите, обичаите и по всякакъв начин почита повелите на дедите си. Ако сте се запътили към олтара с такъв жених, отсега да си знаете – ще трябва да научите децата си на традиционност.

За жената Козирог четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X