Напишете дума/думи за търсене

Съблазни го според зодията му - първа част

Когато става дума за флирт всичко е коз – и директният подход, и претендирането на срамежливост, и игрите на недостъпност. Въпросът е, че всяка една от тези роли действа при различен тип мъже. Каква зодия е избраникът ви може да ви покаже как да подходите към него, съветва френският астролог Марк Анжел.

Овен

Отдайте му се изцяло, бъдете невероятно женствена и флиртувайте открито, но единствено с него. Възхищавайте му се, слушайте го внимателно и одобрявайте това, което ви казва. В никакъв случай не се заглеждайте по някой друг, докато сте на среща с него, а и избягвайте да хвърляте погледи към часовника си. Според френският астролог, за да съблазните мъж Овен е необходимо да бъдете уверена в себе си и с чувство за хумор. Ако го разсмеете, вече ще сте привлекли интереса му. Но имайте едно на ум да търсите баланс – хем да сте уверена, хем да не демонстрирате превъзходство. Много важно е също да не се проявите като прекалено обсебваща, защото това ще изплаши мъжа.

Телец

Идеалният начин да съблазните мъжа Телец е да му сготвите вечеря – но тя трябва да е изискана, с всякакви изкушения, приготвена до съвършенство. Нека всичко е изпипано – не само храната, но и декорацията, музиката. Ако комбинирате свещи, аромати и вкусове, Телецът няма да може да ви устои. Освен това не бива да забравяте, че мъжете Телци много държат на външния вид, затова и вие трябва да сте перфектна – от глава до пети. Заложете на всички женски емблеми – червено червило, токчета, дантели, изкусителен парфюм. Представителите на тази зодия много държат на тези неща.

А ако добавите към това и разговор за литература или изкуство, ще го заплените. Телците обожават смели и еротични жени, които обаче в същото време държат на отговорностите и семейните ценности. Противоречиво, но действа безотказно при представителите на тази зодия, обяснява Марк Анжел.

И при Телците важи правилото да не сте прекалено обсебваща. Най-добрият вариант е да сте директна, но и да давате пространство на мъжа той да поема инициативата. Телците обичат да вярват, че те държат нещата под контрол.

Близнаци

Събудете любопитството му и той ще е ваш, подчертава френският астролог. Ако имате различни хобита, множество интереси и сте пълна с нови идеи, дори няма да има нужда да полагате специални усилия, за да впечатлите мъжа Близнаци. Той просто живее, за да открива нови неща, да научава още и още и да опознава света. Ако и вие споделите интересите му и се заинтригувате от нещата, които го вълнуват, сте го спечелили.

Чувството за хумор и интересните истории са задължителна част от всяка среща с представителите на тази зодия. Но в стремежа си да го впечатлите, не отивайте в другата крайност да не му дадете думата. Близнаците обожават интересните жени, но и те имат нужда някой да ги изслуша и да им се възхищава. Проявявайте интерес към всичко, което е важно за него и така ще спечелите сърцето му.

И винаги бъдете толерантни към странните му изблици понякога – все пак това е мъж Близнаци, винаги има и скрита страна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X