Напишете дума/думи за търсене

Жената Риби е ненадмината в любовта

Разходките край морето ободряват представителките на зодия Риби

За красотата на жената Риби се носят легенди. Най-женствената от всички представителки на Зодиака, нейното първенство може да бъде оспорено единствено от Везни.

Риби е с правилни черти и хармонична фигура. Най-често блондинка, тя е нежна и чаровна. Също и много емоционална и чувствителна. С изключение на случаите, в които е пристрастена към цигарите и алкохола, нейната кожа е гладка и мека. Стройна и атлетична, ако няма за асцендент Телец, обикновено е замечтана и вглъбена в себе си. Но е целеустремена и целенасочена, когато е приела част от амбицията на Скорпион или Овен. Във всички случаи нейните очи излъчват топлота и загриженост и са винаги отворени за душевната болка. Призвана да изпълнява хуманна мисия, Риби е състрадателна и милостива. Тя е странникът в нощта, който свири на най-тънката струна в очакване на изгрева.

Подобно на Рак, и Риби се влияе от настроенията и чувствата. Хабяща много емоции в решаването на проблемите, често й се налага да се зарежда с енергия от природата. Разходките край морето я ободряват. Излетите в планината също я освобождават от напрежението. Тя обича да релаксира сред тишината на мълчанието. Подвластна на отделни пороци или състояния на депресия обаче, за нея е изключително важно да не се оставя на течението, както в прекия, така и преносния смисъл на думата.

Привърженик на огледалата и огледалните покрития, предпочитаните от нея материи са прозрачните. Но също коприната и кадифето. Цветовете, които харесва, са бяло, тъмносиньо и черно. Изключително държаща на чистота, най-често е маниачка на тази тема. Иначе е остроумна и забавна. Най-чувствителните й зони са гърбът, гърдите и раменете. Както и нежните трапчинки под кръста.

Надарена с топлота и пищност, Риби е отлична любовница. Умееща да доставя удоволствие, страстна и нежна – тя е всепоглъщащ океан от наслада, който крие дълбока чувственост. За нея сексът е прелюдия към тайните на душата. А луксозното бельо и жартиерите са задължителните елементи на тази прелюдия.

Общителна, любопитна и любознателна, тя обича да наблюдава и анализира ситуациите. Скромна и тиха, заедно с това притежава чувство за такт и дискретност. Рядко избухва и не е отмъстителна. Привърженик на мнението, че всяко зло е за сметка на този, който го е причинил, обикновено предпочита да преживява мълчаливо болката си.

Не притежаваща устойчивостта на Скорпион обаче, лесно изпада в състояние на депресия и става уязвима за различните видове пороци.

По-скоро ексцентрична, отколкото екстравагантна, Риби има безупречен вкус. Често пъти известен дизайнер или модел, нейна слабост са дългите тесни поли с дискретна цепка, блузите от прозрачна материя и тесните кожени панталони, които прилепват по бедрата. Проявяваща изключителна фантазия в обличането, тя е почитател на красивите накити и бижута, които също носи с удоволствие. Мечтаеща за приключения, които да я откъснат от действителността, от друга страна, е достатъчно романтична. Ключовата дума за нея е НЕЖНОСТ.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X