Напишете дума/думи за търсене

Зодиите, които особено трудно преживяват раздялата

Когато става въпрос за справяне с миналото и продължаване напред, на тези знаци винаги им отнема повече време да пуснат свършилата любов да си тръгне от тях.

Ако животът ни беше апартамент, нашето минало щеше да е килер, пълен със скелетите на бившите ни чувства. Някои от нас успяват да бързо да си тръгнат от една връзка, други се преструват, че не е съществувала. А трети отказват да пуснат емоцията си и я подклаждат дълго след като всичко вече е приключило.

Всеки има свой начин да се справя с нещата. Просто трябва да разпознаете кой е вашият, кое ви дърпа назад и да се изправите пред него. Само тогава ще може да се освободите от товара си.

Кои са зодиите, на които им трябва най-много време, за да загърбят една връзка и да продължат напред?

Рак

Наистина ли е изненадващо, че откриваме тази зодия в този списък? Хората от този знак имат нужда от постоянно уверение на чувствата и от интимност. В добри дни това ги прави сладки и дори ексцентрични. Но когато става въпрос за тяхното минало, тези качества спират движението им напред. Вместо да се справят с проблемите си, Раците са склонни да преувеличават проблемите си и да изпадат в паника. Освен това им е трудно да приемат грешките или неуспехите си, което затруднява още повече справянето с фактите, че някой си е тръгнал от тях.

Лъв

Лъвът е най-известен със своята упоритост и способност да привличат внимание. Той се разочарова, когато вниманието се измести от него, особено ако неговият съперник за слава е някой, когото не харесва. Когато става въпрос за раздяла, хората от тази зодия ще прекарат неприлично дълго време във вътрешен монолог, питайки се какво са направила погрешно, та да се стигне да кроя на една любов. Това самообвинение ги прави неспособни лесно да си тръгнат от миналото.

Риби

Рибите изглеждат срамежливи на пръв поглед. Подобно на Лъва, те също са склонни да се самооценяват. Въпреки това за разлика от краля на животните, те го правят по-често и не само когато нещата са отишли по дяволите. Рибите жадуват за постоянно уверение на чувствата на другия и за неговата подкрепа. Това означава, че липсата на такава може да ги изпрати във водовъртежа на самосъжалението, в резултат на което да им е трудно да продължат напред и да останат закотвени в една отдавна свършила връзка.

Телец

Хората от този знак се славят със своето упорство, затова не е чудно, че те се инатят и в отказа си от миналото. Те продължават да вадят неща от нафталина и в крайна сметка създават повече проблеми в настоящето заради това. Телецът често се чувства неразбран, когато живее, циклейки в миналото. Необходимо е да разберете, че това само ви дърпа назад.

Водолей

За разлика от другите си въздушни зодиакални колеги, Водолеят се нарежда в този списък заради начина, по който се справя със своя емоционален багаж. Хората от този знак живеят живота си като платно, издуто от вятър, а когато нещо ги събори, те сякаш бързо се окопитват. Въпреки това Водолеят има склонност да се справя с миналото си, като го складира спомените си в някое специално място в мозъка си. Това в крайна сметка му пречи да се справи с миналото и му е невъзможно да продължи напред. Вместо да се опитват да си „тръгнат бързо“ от една връзка, по-добре да отделят малко време, за да дадат възможност на болката им да утихне.

Скорпион

Скорпионите са известни със своята смелост и грубост. Те лесно се поддават на ревност. Хората от тази зодия са с изключително развито чувства за собственост и може да изпитват неприязън като никой друг. Тези качества правят за тях изключително трудно да пуснат неща от миналото. Особено ако са наранени от хора, които все още ги интересуват. За да продължат, трябва да се научат да прощават и да забравят.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X