Напишете дума/думи за търсене

Какво носи тази година на всяка зодия

2019- е тук и си пожелаваме да ни донесе всякакви нови и щастливи неща. 2018-а беше щастлива за някои и мащеха за други.

Нека да разгледаме какво предвещава всеки месец от тази година за отделните зодии.

Риби

От януари до март

Дори и предишната година да е била успешна, чувствате, че все още липсва нещо важно. Не позволявайте на това чувство да стигне до вас. Бъдете щастливи с това, което имате, и не пускайте оптимизма да си тръгне от вас. Това ще помогне много.

От април до юни

Това е период, който предварително сте планирали внимателно. Въпреки това у вас има страх, ме няма да получите това, което искате. Не позволявайте на този страх да ви превземе. Гребете от живота с пълни шепи.

От юли до септември

Най-накрая сте постигнали целите си. Преодолели сте страха си и сте направили промяната, която сте се стремили. Независимо дали става дума за смяна на професията, работното място или приключване на отдавна токсични отношения.

Да, отне ви половин година, но всичко е добре, което свършва добре. Имате това, което искате.

От октомври до декември

Сега е време за наслада и бране на плодовете на вашите усилия.

Близнаци

От януари до март

Връхлетяхте в 2019 г. С чудесно настроение. Всичко изглежда добре и вие очаквате с нетърпение това, което ще ви донесе новата година. Досега сте слагали работата си над всичко останало, но може би е време да обърнете внимание и на отношенията си.

От април до юни

Тези месеци трябва да внимавате да не допуснете в живота си човек, който тотално ще ви заблуди за това кой е и какво иска от вас.

От юли до септември

Това е вашият момент - погледнете назад и вижте колко сте се променили. Не спирайте! Продължавайте да се движите, да се надскачате, да ставате по-добри - има толкова много неща, които трябва да се постигнат.

От октомври до декември

Ще осъзнаете, че докато се движите напред с пълна скорост, оставяте някого зад гърба си. Обичали сте го, грижили сте се за него, но въпреки това нещо не ви е достигнало да го задържите. И сега сте изпълнени със съжаление.

Скорпион

От януари до март

Виждате голямото постижение пред вас. Работили сте упорито и има още какво да направите по въпроса, но сте готови за него. Влезте в непоколебимия си режим на духа, за да получите това, което искате.

От април до юни

Стигнали сте там, където искате да бъдете. Изпитвате чутовно удовлетворение, но сте уморени. Заслужавате почивка, но се появява пречка, която също ще трябва да преодолеете. Продължавайте.

От юли до септември

Романтика ще дойде при вас. Или ще кажете вълшебните любовни думи, или ще ги чуете. Минаха векове, откакто сте изпитвали такива чувства. В крайна сметка, Скорпионите имат склонност да отблъскват всякакъв вид любов.

От октомври до декември

Животът върви според плановете ви, но краят на годината ще ви постави на изпитание. Ще се случи нещо извън вашия контрол. Не му се противете - имайте вяра. Всичко ще е наред.

Везни

От януари до март

2018-а беше трудна и сега се чудите как сте стигнали дотук с цялата болка и наранено сърце. Трудно е да излезе от една връзка, да загубиш някого, когото обичаш толкова много. Това не е никак лесно за преодоляване.

От април до юни

Ще се появи надежда - може да се появи ново сърце за обичане. Вие заслужавате щастие - не оставяйте миналото да ви дърпа назад.

От юли до септември

Есента е тук, а вие още не сте постигнали голямата си цел. Отстъпете назад и оценете малките промени, които сте преживели - те са също невероятни и чакат да бъдат признати.

От октомври до декември

Новата ви връзка започва да става сериозна. Ще бъдете изненадани от Коледа. Раните ви са излекувани - вече не сте сами.

Лъв

От януари до март

Нещо няма да е както трябва. Не може да посочите точно какво ви мъчи, но няма значение. Минавали сте и през по-лоши неща, а сте излизали сухи от бурите.

От април до юни

Вашият късмет ще претърпи някои промени. Ще се случи нещо, което ще властва над вас до края на годината.

От юли до септември

Ще се появи стара любовна тръпка и трябва да изберете дали искате да продължите оттам, откъдето сте спрели, или да оставите нещата такива, каквито са.

От октомври до декември

Беше тежка година и вие не може да спрете да мислите за това. Вместо да се тюхкате, отидете на почивка. Ваканцията би била страхотно решение за вашия дух.

Стрелец

От януари до март

Връзката ви става все по-силна и сериозна. Времето, прекарано с любимия, взима превес над всичко останало. Не забравяйте обаче, че в живота ви има и други хора, които също са важни за вас. Намирайте повече възможности да се виждате с тях.

От април до юни

Вие сте на кръстопът във вашата връзка. Какво следва оттук нататък? Попитайте сърцето си - той ще знае отговора.

От юли до септември

Лятото ще бъде страхотно. Имате нужда от пътуване. Не се страхувайте да направите нещо, което ви плаши. Това ще е един от уроците на годината.

От октомври до декември

Тъй като годината свършва, ще осъзнаете, че тя е била велика. Направили сте неща, за които изобщо не сте подозирали, че имате кураж. Вие заслужавате щастието, което изпитвате.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X