Напишете дума/думи за търсене

Как влияе ретроградната Венера на различните зодии

От 5 октомври до 16 ноември 2018 г. Венера е ретроградна, а това може да сложи край на някои от най-важните ни отношения или да ни измъкне от любовните заблуди, в които сме попаднали . Тъй като ретроградните цикли управляват миналото, бивши любовници и стари експриятели може да се появят отново по време на този шестседмичен цикъл.

На всеки 18 месеца чувствената Венера - планетата, която управлява любовта, хармонията и състраданието, се превръща в ретроградно чудовище. Този шестседмичен период може да е труден за взаимоотношения от всякакъв тип. Това е време, в което нашите най-близки връзки се тестват.

Ако отношенията ви не са здраво стъпили на земята, ще почувствате турбуленция. Докато това е възможност да се върнете назад и да поправите пропуските във връзката си, това може да е моментът, в който ще ви се изясни кой от двамата партньори прави повече компромиси. С една дума, ретроградната Венера ще ви отвори очите.

В положителен аспект тя може да донесе освежаваща пауза на драматизма, съпътстваща любовните ни истории, което помага да се отдръпнем и да видим нещата в перспектива.

Тази година Венера ще прекара първата част (от 5 до 31 октомври) от своята ретроградност във владение на интензивния и еротичен Скорпион. Това ще ни принуди да разгледаме в детайли интимните си връзки и ще разлюлее под носа ни някои изкушения за секс с бившите ни партньори.

От 31 октомври до 16 ноември Венера ще се върне в дома на замечтаните Везни - владетел на отдадените отношения, взаимността и брака. Въпреки това не бързайте до магазина за годежни пръстени или към олтара.

Ретроградната Венера изисква да свалите хората от пиедестала и да ги видите през обектива на реалността, а не през розовите очила.

И помнете, дори най-успешните двойки имат конфликти, но ги преодоляват, комуникирайки заедно проблема, а не чрез безпомощни скандали и сръдни.

Как влияе ретроградната Венера на отделните зодии?

Овен

Венера ще ви накара да се съмнявате в партньора. Добър момент е за психотерапия, ако решите да се подложите на нея. Не е изключено и да сложите край на връзката си. Отдавна приключила любов може да се появи отново за втори шанс. Може пък този път времето да е правилно за вас? Ако приятел или роднина отнема прекалено много от вашето време и енергия, помислете за поставянето на някакви граници в личното си пространство.

Телец

Ще ви се иска да направите основен ремонт на връзката си, или поне да я поставите под микроскопа. Бъдете проактивни и ориентирани към решения, вместо просто да се оплаквате или да обвинявате другия, че нещо не върви. Решете стари конфликти и най-накрая загърбете бившия. От 31 октомври до 16 ноември е добре да се погрижите за тялото и духа си – това ще бъде най-доброто средство срещу ретроградността на Венера. Рестартирайте вашата красота, както и вашия хранителен режим.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X