Напишете дума/думи за търсене

11 начина, по които ретроградният Меркурий ни обърква живота

Едва ли вече има човек, който да не е чувал за явлението ретрограден Меркурий и за неговото влияние.

В този материал ще обърнем внимание на това как той влияе върху отношенията ви изобщо, а не само любовните ви връзки.

Ретроградният Меркурий обикновено се случва няколко пъти в годината и продължава няколко седмици. Това е, когато привидно планетата се движи назад в своята орбита. Това в действителност не е така, просто изглежда по този начин. Въпреки че няма научни доказателства, че това влияе на света, астрологическите среди вярват, че това е така.

Настоящият ретрограден период започна на 10 септември и приключва днес, 2 октомври.

1. Не мислите трезво

Имате хаотични мисли и изпитвате невъзможност да вземете достатъчно разумни решения. Твърде вероятно е да интерпретирате неправилно нещата около вас. Бъдете внимателни в любовта. Може да си мислите, че с човека отсреща нещата биха могли да се задълбочат, а за него всъщност да сте били еднократна свалка.

2. Усещате нещата необичайно странни

Не може да се отървете от усещането, че във въздуха има гигантски слой неловкост. Нещата са неудобни между вас и партньора ви. Вероятно си блъскате главата с тревожни мисли и преразглеждате всичко в живота си. Не се притеснявайте. Просто знайте, че нещата са малко странни по време на ретроградния Меркурий.

3. Той може да разтърси всички ваши връзки

Това не засяга само човека, с когото сте обвързани. Това може да повлияе и на бившия ви партньор, който изведнъж ще се появи в живота ви с куп неща за споделяне. Никаква връзка не е застрахована от лудостта на ретроградния Меркурий.

4. Може да сте усещате спрели в пространството

Може да ви се струва, че се движите в желе. В резултат на това няма да ви се иска да посещавате много социални събития, нито пък ще бъдете във върховната си форма, когато става въпрос за запознанства. Ако се опитате да накарате себе си да направите това, което не искате, ще се почувствате неудобно и неловко. Най-добре си останете вкъщи през този период.

5. Нещата може да са забавят

Ретроградният Меркурий кара всичко и всеки да закъснява. Не се ядосвайте, ако някой ви остави да чакате повече от половин час сами в ресторанта. Просто знайте, че има огромен облак със закъснения, който е надвиснал над вас и всички, които познавате. Не го приемайте лично.

6. „Връзките“ са по-скоро свалки

Дори и да ви се струва, че човекът, с когото сте на среща, може да е следващият ви любим, помислете пак. Твърде вероятно това да е мимолетна свалка и нищо повече.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X