Напишете дума/думи за търсене

Оксана Хорват: Четири ретроградни планети ни объркват живота. В любовта ще ни тръгне наесен

Четири ретроградни планети правят бели и объркват живота ни в момента. Разбира се ретроградният Меркурий има голяма роля за това. Какво ще ни поднесат тези планети, кога и каква любов ни чака през следващите месеци, обяснява астрологът Оксана Хорват.

Ретроградният Меркурий създава проблеми с технологиите и общуването
„Меркурий е свързан с общуването – вербално и писмено. Всички имейли, писма, технологии, свързани с комуникации и с компютри, телефони, таблети, се намират под управлението на Меркурий“, обяснява Оксана Хорват. Също така планетата отговаря за движението и всички дребни транспортни средства като мотори, коли, колелета, както и за посредническата дейност. Управлява търговията, търговците, бизнес сделките. Когато Меркурий е ретрограден, стават обърквания в комуникацията, търговията, пътуванията, компютрите, колите. Но създава дребни проблеми, които може да се приемат с чувство за хумор. „Ако човек е предпазлив и не планира прекалено много неща в тези периоди (не сключва важни сделки, не купува нова техника), няма да пострада сериозно“, казва астрологът. Тази година Меркурий е ретрограден от 29 април до 22 май, от 29 август до 22 септември и от 17 декември до 9 януари 2017 г.

Ретроградният Марс отключва агресията и предизвиква катастрофи
Марс става ретрограден веднъж на две години за около два месеца и половина. В тази година е ретрограден от 17 април до 29 юни. Отговаря за агресията, която в този период овладяваме по-трудно и сега по-лесно избухваме. Комбинацията Марс и Меркурий може да доведе до повече състезания по пътищата и катастрофи. „До 22 май трябва да сме по-внимателни зад волана. Сега не е подходящо да се стартира нищо ново – връзка, брак, бизнес, да купуваме жилище“, предупреждава Оксана.
Сатурн и Плутон са колективни планети. Не влияят толкова силно върху ежедневието, а по-скоро на международно ниво, на ниво държава, общество. Сатурн отговаря за правилата, а Плутон за трансформациите.

По-успешният период в любовта започва от септември
Май, юни и юли е по-добре да спортуваме. Възможни са флиртове, но не и начало на сериозни връзки, защото Марс създава напрежение. Възможно е малко след като се запознаем с някого, да се скараме. Или да срещнем човек на мечтите си и по някакви причини да се разделим. Тези, които дълго търсят своята половинка, ще имат по-големи шансове от септември. Тогава планетата на късмета Юпитер влиза в знака Везни, който има отношение към любовта, партньорството, брака, хармонията. Късметлийският период за любовта ще е от септември до декември следващата година.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X