Напишете дума/думи за търсене

Как влияе ретроградната Венера на различните зодии

Близнаци

Ретроградната Венера е във вашия дом на здравето и може да подбуди телесни проблеми, предизвикани от стрес, или да ви напомни да се свържете с "храма за вашата душа", като се движите повече и спортувате редовно. Йогата е чудесно предложение.

Наблюдавайте тенденцията си да контролирате всичко около вас и постоянно да критикувате партньора си. Сега е времето да се отървете от тези, които винаги искат съвет и помощ от вас, но никога не ви отвръщат със същото.

От 31 октомври до 16 ноември Венера се завръща в дома на страстта, която може да вкара отново някоя бивша изгора в живота ви или да създаде драма със сегашния ви любим. Не изпускайте нервите си.

Рак

Задава се сигнал за драма! До 31 октомври Венера ще се опитва да ви вкара в беля. Бивш любим може да се свърже с вас, но вие на всяка цена трябва да се опитате да избегнете повторно емоционално залитане. От 31 октомври до 16 ноември Венера ще се опита да наруши хармонията с роднините, съквартирантите и с житейските ви избори. Ако сте решили да ремонтирате или предекорирате дома си, сега не е моментът за старта на тези начинания. Най-добре събирайте идеи за реновиране, но оставете старта му за след края на периода.

Лъв

До 31 октомври внимавайте за проблеми, свързани с жена. Може би някаква драма с майка ви или братско съревнование. Удвоете усилията си в посока на самообладание, а ако имате ежедневна мантра, повтаряйте я повече. От 31 октомври до 16 ноември напрежението с някой от семейството, близък приятел или съсед може да ви извади извън равновесие. Ако не може да кажете нещо хубаво, прехапете езика си. Помните приказката за добрата дума и лошата рана, нали?

Дева

Да се правите на адвокат на дявола е опасна игра, докато Венера е ретроградна Подбирайте си битките и думите, за да избегнете изгарянето на мостове. Парите и работното напрежение ще се повишават от 31 октомври до 16 ноември. Избягвайте да давате или взимате заем, в това число и имущество от приятели или любовници. И не купувайте луксозни артикули за дома или за гардероба си. Задръжте, докато ретроградността на Венера приключи, особено ако вещите са невъзвращаеми.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X