Напишете дума/думи за търсене

Как влияе ретроградната Венера на различните зодии

Везни

Спорове за пари може да избухнат, докато Венера се върне във финансовия дом до 31 октомври. Напрежението може да разпали конфликт с колеги или с клиент. Заключете кредитните си карти на сигурно. Импулсните покупки може да ви накарат да съжалявате по-късно, тъй като не е изключено да изневерите на обичайния си вкус и стил. От 31 октомври до 16 ноември Венера може да ви остави да се чувствате неразбрани, объркани и нуждаещи се от лично пространство. Отделете повече време за себе си. Използвайте този период, за да помислите какво желаете от любовта и какво трябва да направите, за да не сте постоянно в услуга на околните.

Скорпион

Време за почивка? Имате нужда от пространство, за да се свържете отново с нуждите си. Ако не се чувствате красиви, желателни или магнитни, помислете какво блокира това и променете фокуса си. От 31 октомври нататък в живота ви може да се появи някой, който да накара краката ви да се подкосят, но бъдете нащрек. Това може да се окаже вълк, облечен като романтик. Не бързайте да скачате в тази връзка, за да не съжалявате после. Ако имате зъб на някого, време е да го изчистите от себе си. Прошката не е само божествена, тя ще ви освободи от болезнената хватка миналото.

Стрелец

До 31 октомври Венера е във вашия дом на приключването и илюзии. Почистете романтични глупости от главата си, вместо да обвинявате другия за грешки, които сте допуснали във връзката си. Внимавайте за пробойни в социалния си кръг между 31 октомври до 16 ноември. Прекарвайте по-малко време в приложенията за запознанства, по-добре се запознайте с нови хора в реално време. Периодът е приказен за събиране със стари и скъпи приятели.

Козирог

Време за хаос за вас. Ако се опитате да имате отворена връзка или да се отдадете на онлайн запознанства, трябва да сте наясно, че почти на 100 процента нещо ще се обърка. До 31 октомври на правете никакви промени в офиса. Бъдете внимателни при смесването на бизнеса и удоволствието. Не е изключено да изпитате привличане или към много по-възрастен или към много по-млад от вас човек. Внимавайте – това може да ви навлече в трудна динамика.

Водолей

Ако партньорът ви настоява да ставате родители от известно време, сега е моментът, в който нещата може да ескалират. Ще бъдете притиснати до стената с отговор на този екзистенциален въпрос. Ако имате резерви за бъдещето с настоящия си партньор, по-добре бъдете откровени с него, дори това да доведе до раздяла. Избягвайте романтичните връзки в офиса, ще завършат зле. След 31 октомври не е изключено да пожелаете свободата си. Задоволявайте независимия си дух, но не потъпквайте нуждите на някого в търсенето на лично пространство.

Риби

Вие гледате на света като на романтична утопия, но може да се почувствате съвсем извън синхрон с околните до 31 октомври. Рибите, които имат връзка, може да се почувстват клаустрофобични. Ако ви предстои пътуване, внимавайте с ваканционните романси. След 31 октомври секси бивш любовник би могъл да се появи отново, което може да ви подхлъзне в тъмни емоционални дебри. Ако се чувствате непривлекателни, отдайте се на масаж, танци, шопинг терапия. По-добре попълнете гардероба си с нови одежди, отколкото отново да се захванете с поредния плейбой.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X