Напишете дума/думи за търсене

Кои зодии са най-големите клюкари

Има хора, които просто не може да пазят тайна. Колкото и да се опитват да държат езика си зад зъбите, все ще се прокрадне някоя и друга сричка.

Зодиакът също подсказва на кого може да доверите сакралните си мисли и преживявания и на кои е добре да не казвате и думичка.

Овен

Ако кажеш на тайна на Овена, просто си търсиш неприятности. Хората от тази зодия никога няма да ви наранят умишлено, но в крайна сметка това ще направят, споделяйки вълненията, които сте им споделили, с трети лица. Те са просто са родени без способността да си мълчат. Без значение колко сте близки с човек от зодия Овен, по-добре е да не му доверявате нищо.

Телец

За един Телец тайната е тайна. Той не вярва в твърдението, че тайните, които не са негови, трябва да се разкриват на околните при каквито и да било обстоятелства. Дори и тайната да е загубила своята значимост, ще я пази като очите си. Може да му се доверите, че никога няма да ви предаде въпреки времето и начина, по който са се променили отношенията помежду ви.

Близнаци

Това, което трябва да знаете е, че Близнаците наистина, наистина, наистина искат да запазят тайните ви. И това, което никога не трябва да забравяте е, че те са напълно неспособни да направят това. Ако едно новородено от тази зодия можеше да говори още с първия си дъх, вероятно ще започне да клюкарства за всички интересни неща, които е чуло, докато е било все още в утробата на майка си. Хората от тази зодия живеят за реакцията, която получават, когато разкриват интересна информация пред други хора. От друга страна, те никога не подвеждат околните, че са добри пазители на мистерии. Близнаците винаги ще ви предупредят, че са големи клюкари.

Рак

Ракът е типичният приятел, който винаги знае кога се чувстваш потиснат и се нуждаеш от другарско рамо. Това обаче не го прави добър пазител на тайни. Емоциите му са прекалено нестабилни и всеки път, когато те са твърде наситени, Ракът ще сподели някаква тайна, за да намери отново баланса в усещанията си. Тежестта да се справи със собствените си чувства, както и с емоциите на хората около него, поради естествено вродената му емпатия, затруднява Рака да пази тайни.

Лъв

Ако Лъвът някога се окаже в ситуация, в която някой се опитва да го накара да разкаже тайна, те ще мине през огън, за да не се налага да престъпи дадената дума. Щом веднъж обещае нещо, нищо не е в състояние да го накара да си плюе на достойнството. Освен това той смята клюкарщината за нещо, което е под неговото възприятие за света.

Дева

Девите нямат проблем при пазенето на тайни. Единственият въпрос тук е дали ще ви се понрави да слушате тяхното нравоучение по темата. Поправянето на нещата е призванието на техния живот, така че когато им споделите за някаква злина, с която се сблъсквате, мозъкът им веднага ще започне да бръмчи на различни обороти, за да измислят начин, по който да ви помогнат. Техните намерения са добри, но има моменти, в които просто искате някой да ви изслуша, без да ви казва какво да правите.

Везни

Когато кажете тайна на Везните, трябва да сте наясно, че те имат нужда от позволение да я споделят с трети човек. В противен случай пазенето на сянка на вашите дела е прекалено много за тях. Парадоксът идва от това, че ако наистина им споделите нещо изключително важно за себе си, те ще го пазят с цената на всичко. Но ако доверите за нещо „маловажно“, то със сигурност трябва да сте наясно, че те няма да намерят смисъл да пазят тайната ви.

Скорпион

Да споделиш на Скорпион тайна е и добро, и лошо нещо. Представителите на тази зодия са отлични в пазенето на тайни, но не е изключено да я използват за размяна. Разкриването на тайните ви няма да донесе на Скорпиона никаква особена радост и никога няма да го направи от чисто зло, но биха могъл да очакват нещо в замяна.

Стрелец

Когато става дума за такт и дискретност, Стрелец е като бик в магазин за порцелан. Хората от тази зодия обичат да говорят и понякога дори не знаят за какво казват. Подобно на Овена, те просто не може да се контролират, след като отворят устата си. Те са добри приятели, но не са особено добри пазители на тайни. Не разчитайте да пазят важните неща за вас само за себе си.

Козирог

Дисциплиниран, лоялен и известен със способността си да бъде дискретен, един Козирог никога няма да разкрие тайните ви. Той се чувства много удобно в положението си в обществото, така че никога не би почувствал необходимостта да се фука с връзките и контактите си, разкривайки тайни. Той се отвращава от клюки и дребни разговори и ще направи всичко възможно да се отдръпне от такива ситуации.

Водолей

Във Водолея няма злоба и той не иска да клюкарства тайните, които са му споделени, но се случва да издава секретите на околните. Шансът изобщо да не е разбрал, че трябва да е потаен, когато сте му доверявали нещо, е огромен. А когато се опитате да разберете защо е предал доверието ви, ще ви донесе от девет кладенеца вода, за да убеди защо тайната трябва да бъде разкрита и как това е най-добре за всички участници в ситуацията.

Риби

С повишеното си чувство за интуиция, Рибите ще са наясно с тайните ви дори и да не сте им ги споделили. Тяхната присъща доброта гарантира, че никога не биха искали да причиняват болка, като издадат поверената им информация. Когато става въпрос за собствените им тайни, те се хвърлят в творчески занимания или ги пишат в дневници, преди да ги унищожат. Ако някой директно попита хора от тази зодия за конкретна тайна, те ще се преструват, че нямат представа за какво говори събеседника им.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X