Напишете дума/думи за търсене

Кои зодии са най-големите клюкари

Има хора, които просто не може да пазят тайна. Колкото и да се опитват да държат езика си зад зъбите, все ще се прокрадне някоя и друга сричка.

Зодиакът също подсказва на кого може да доверите сакралните си мисли и преживявания и на кои е добре да не казвате и думичка.

Овен

Ако кажеш на тайна на Овена, просто си търсиш неприятности. Хората от тази зодия никога няма да ви наранят умишлено, но в крайна сметка това ще направят, споделяйки вълненията, които сте им споделили, с трети лица. Те са просто са родени без способността да си мълчат. Без значение колко сте близки с човек от зодия Овен, по-добре е да не му доверявате нищо.

Телец

За един Телец тайната е тайна. Той не вярва в твърдението, че тайните, които не са негови, трябва да се разкриват на околните при каквито и да било обстоятелства. Дори и тайната да е загубила своята значимост, ще я пази като очите си. Може да му се доверите, че никога няма да ви предаде въпреки времето и начина, по който са се променили отношенията помежду ви.

Близнаци

Това, което трябва да знаете е, че Близнаците наистина, наистина, наистина искат да запазят тайните ви. И това, което никога не трябва да забравяте е, че те са напълно неспособни да направят това. Ако едно новородено от тази зодия можеше да говори още с първия си дъх, вероятно ще започне да клюкарства за всички интересни неща, които е чуло, докато е било все още в утробата на майка си. Хората от тази зодия живеят за реакцията, която получават, когато разкриват интересна информация пред други хора. От друга страна, те никога не подвеждат околните, че са добри пазители на мистерии. Близнаците винаги ще ви предупредят, че са големи клюкари.

Рак

Ракът е типичният приятел, който винаги знае кога се чувстваш потиснат и се нуждаеш от другарско рамо. Това обаче не го прави добър пазител на тайни. Емоциите му са прекалено нестабилни и всеки път, когато те са твърде наситени, Ракът ще сподели някаква тайна, за да намери отново баланса в усещанията си. Тежестта да се справи със собствените си чувства, както и с емоциите на хората около него, поради естествено вродената му емпатия, затруднява Рака да пази тайни.

Лъв

Ако Лъвът някога се окаже в ситуация, в която някой се опитва да го накара да разкаже тайна, те ще мине през огън, за да не се налага да престъпи дадената дума. Щом веднъж обещае нещо, нищо не е в състояние да го накара да си плюе на достойнството. Освен това той смята клюкарщината за нещо, което е под неговото възприятие за света.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X