Напишете дума/думи за търсене

Зодиите подсказват какви подаръци да изберем - първа част

Когато търсим подарък за близки и приятели, е важно дарът да съответства на този, за когото е предназначен, да е зареден със символика, да има закачка в него или мило напомняне. И, разбира се, да е от сърце. Съобразяването със знаците на зодиака ще ви подскажат коя е най-подходящата вещ за вашите специални хора.

Водолей

Представителите на тази зодия са любители на всичко ново и оригинално, затова вашият човек би грейнал в широка усмивка от изящно украшение, стилен парфюм, кожена чанта. Избирате ли музика за него, вземете му CD-та с природни звуци като морски вълни, вятър, ромолене на ручей, птичи песни. Важно е подаръкът да е необичаен и да е последен писък на модата. Бижутата в злато и сребро винаги ще запалят весели пламъчета в очите му. Пресата за коса също ще би зарадва жената Водолей, защото тя е суетна и полага чести усилия да изглежда неотразима и различна.

Риби

Родените под този знак са ценители на всичко просто и комфортно. Те са единствените от зодиака, които не претендират за разкош и скъпи вещи. Всеки подарък от сърце ще ги направи щастливи – хубава книга, кутия бонбони, чехли, табакера, домашен халат. И винаги биха потънали в радост от нови обеци, аксесоари за коса или шапки. Рибата обича пъстротата и кипренето.

Овен

Тъй като Овенът принадлежи към огнените знаци, най-подходящият подарък за него са практичните вещи като ключодържател, аксесоар за колата, ваучер за йога или фитнес. Имайте предвид, че Овните не се стряскат от ярките цветове и от всички нюанси най-предпочитан е червеният. Ще останат очаровани, ако им подарите разкошна брошка с рубин или гранат, или пухкав шал в червено. Не биха отказали бижу по поръчка или класическа литература.

Телец

Родените под знака на Телец харесват всичко изискано и качествено. Добре е да знаете, че ще се впечатлят и от красивата опаковка и от това, което ще им поднесете. Едва тогава ще разгледат подаръка си. Ще ги трогнете и изненадате с оригинален мек пуловер, фин парфюм или изящно бижу. Те са почитатели и на елегантните аксесоари. Стилна писалка, рамка за снимка или настолен часовник биха им се понравили.

Близнаци

Ще ги зарадвате с двоен подарък – комплект книги на любим автор или CD-та на предпочитани изпълнители, ръкавици и шапка към тях, соли за вана, шампоан или сенки за очи. Изненадите може и да са по-дребни, но важното е да са няколко. Те биха оценили подобаващо билет за концерт или театър, стихотворение или картина посветени специално на тях.

Рак

Тъй като Ракът спада към водните знаци, всички от тази зодия ще изпитат удоволствие, ако получат за празниците красиви чаши, кана за вино или какъвто и да е друг изящен кулинарен предмет или комплект. Нощна или настолна лампа също ще е скъп спомен за тях. Жената Рак би се усмихнала кокетно на брошка, диадема или обеци в ретро стил, антика с инкрустации или дърворезба. И съвсем не би отказала пътешествие до морето или дори до някое малко селце. Важно е приключението.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X