Напишете дума/думи за търсене

Зодиите подсказват какви подаръци да изберем - втора част

Когато търсим подарък за близки и приятели, е важно дарът да съответства на този, за когото е предназначен, да е зареден със символика, да има закачка в него или мило напомняне. И, разбира се, да е от сърце. Съобразяването със знаците на зодиака ще ви подскажат коя е най-подходящата вещ за вашите специални хора.

Лъв

Всички от тази зодия са достойни за царски подаръци – картини, вази, стенни часовници, свещници. Ще направите най-лесно избора си, ако посетите магазините или бутиците за арт изделия. Само така ще доставите несравнима радост на царя на животните. Трябва да го накарате да се почувства най-специален на света с подаръка, който ще му поднесете. Изящните обеци и качественият грим също са добре дошли за лъвиците.

Дева

Изящната, но и практична Дева ще разтопите с гривна или колие от скъпоценни и полускъпоценни камъни, колкото и да са екстравагантни. В ранглистата й на страхотни подаръци следват книгите и аксесоарите за тях. И парфюм не би върнала. За нея подходящ е и подаръкът за дома. Доволна ще остане и ако й поднесете кожена чанта, за която отдавна мечтае. Много е важно вещите да са красиво опаковани.

Везни

Те са естети и веднага ще оценят подаръка ви, ако е достатъчно красив. Особено ако е скрит в елегантна кутия. Така още повече ще разпалите въображението им и ще им доставите неописуема радост. В кутийката може да сложите сапун с плодов аромат, морско ухание или във формата на шоколад, душ гел, както и дребен сувенир от полускъпоценен камък. Те ще ахнат от възхита и на интересна свещ или органайзер.

Скорпион

Представителите на тази зодия си падат по всичко необичайно и привличащо погледите. Обиколете антиквариатите, потърсете нещо ръчна изработка. Ще им се понрави и ваучер за двама за пътешествие или СПА процедура, тоалет в ярък цвят или обувки. А подарък от чужбина, купен наскоро специално за тях, ще ги трогне искрено.

Стрелец

Представителите на тази зодия се славят като страстни пътешественици. Ако приятелите ви са родени под този знак, купете им аксесоар или вещ, необходима за пътуване – сак, термос, туристически обувки, раница, универсално ножче, комплект за хранене, фенер. Ако нямате възможност да обикаляте магазините им вземете лотариен билет или попълнете фиш от тотото.

Козирог

Козирогът е доста придирчив към качеството и затова трудно ще му угодите. Ако се налага да правите подарък на жена, ориентирайте се към скъпа, елегантна писалка, кожена каишка за часовник, гривна или друга хем луксозна, хем практична вещ. Жената Козирог винаги би се зарадвала на чанта тип клъч или аксесоар за коса, както и на дискове с музика, но само тази, която тя харесва.

към първа част

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X