Напишете дума/думи за търсене

3-те най-подходящи зодии за любов

Докато никой, дори и най-големият пророк, не може да каже с точност какво съдба ни очаква, може да направим някои предположения за любовния ни живот въз основа на характеристиките, с които сме родени, благодарение на зодията, към която принадлежим. Кои три знака са най-подходящи за щастието на отделните зодии.

Овен

Вашите перфектни половинки са Лъв, Стрелец или Близнаци

Пълни с енергия и страст, вие се нуждаете от някого, който не изостава, когато сте се впуснали бурно през живота. Той трябва да съответства на вашата скорост по всяко време. С вашата гигантска индивидуалност имате склонността да сплашвате хора, принадлежащи към други знаци, които не са достатъчно силни характери.

Телец

Вашите перфектни половинки са Козирог, Дева или Риби

С почти магарешка упоритост и огнена наслада вие обичате нещата такива, каквито са и не си падате по изненадите. Предпочитате вашата половинка да е стабилна и последователна, така че да може да сте сигурни в нея по всяко време. Да контролирате всичко, което се случва около вас, е от съществено значение, за да бъдете щастлив.

Близнаци

Вашите перфектни половинки са Везни, Водолей или Овен

Вие сте толкова енергични, че има моменти, когато други мислят, че никога няма да се изморите. Благодарение на цялата енергия, която се опитва да избухне у вас, никога не сте концентрирани върху едно нещо твърде дълго. Ако вашият любим няма същата енергия, вие ще го изпепелите. Той трябва да бъде толкова страстен и любопитен, колкото и вие за всичко около вас.

Рак

Вашите перфектни половинки са Козирог, Скорпион или Телец

Вашата чувствителност и нежност гарантират, че ще се грижите за всички около вас колкото е възможно повече. Любезността и топлината ви обкръжават като аура, която привлича другите към вас. Но в процеса на грижа за тях, вие сте склонни да забравите за себе си, така че трябва да сте с някого, на когото му мука достатъчно за вас, за да прави и той за вас същото.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X