Напишете дума/думи за търсене

3-те най-подходящи зодии за любов

Везни

Вашите перфектни половинки са Водолей, Близнаци или Лъв.

Обичате да се запознавате с нови хора от другия пол. Това е любимото ви развлечение, вие сте най-популярният човек, където и да отидете. Хобито ви е колекционирате индивиди, пълни с красота, харизма и чар. Ако на партньора ви му липсва нещо от тези качества, бързо ще ви доскучае и ще го напуснете достатъчно скоро.

Скорпион

Вашите перфектни половинки са Скорпион, Рак или Риби

Непрекъснато сте в търсене на следващото приключение. За вас е много важно постоянно да ви е забавно, за да не пропаднете в дупката на скуката. Вие сте смъртоносно уплашени да не попаднете в монотонност и досадни задължения, така че имате нужда от партньор, който ще направи живота толкова вълнуващ за вас, колкото и вие за него.

Стрелец

Вашите перфектни половинки са Близнаци, Овен или Стрелец

Като роден скитник и пътешественик няма да се привържете към някого, който ви държи на едно място за твърде дълго. Вашето най-голямо желание е да бъдете свободни да изследвате всичко, което животът може да предложи. Това може да се направи само с човек, който е толкова ентусиазиран, колкото вас, за да се отправите заедно към ново приключение.

Козирог

Вашите перфектни половинки са Телец, Дева или Рак

Въпреки че сте прекрасни в организацията, това също означава, че имате много натоварен живот. С всичките си големи мечти често носите повече дини под една мишница. Вашият партньор трябва е достатъчно здраво стъпил на земята, за да ви служи като котва, така че да не се сринете и да изгорите в нещата, които трябва да направите.

Водолей

Вашите перфектни половинки са Близнаци, Овен или Везни

Известен с невероятния си интелект, вие сте много интригуващ човек, с когото да бъдете. За съжаление, не може да кажете същото за повечето хора, които срещате, така че трябва да намерите партньор, който да е интелигентен колкото вас. Ако той не може да насмогне на темпото ви, ще го изоставите почти в началото на връзката.

Риби

Вашите перфектни половинки са Дева, Рак или Скорпион

Това, което наистина желаете, е някой, който разбира вашата чувствителност и няма да се страхува да се грижи за вас. Като човек, който не е известен със здрава психика, на партньора ви се пада да ви събира от пода, когато се налага, и да ви помогне да откриете изхода на лабиринта от проблеми, в които постоянно се заплитате.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X