Напишете дума/думи за търсене

С кого най-много си пасва Девата

Дева и Овен

Тази връзка изисква време, за да се развие, за да опознаят партньорите природата на другия. Овенът е нахакан, доминиращ и агресивен, винаги се впуска почти нетърпеливо в нови неща, докато Девата е детайлно ориентирана и тиха, понякога срамежлива, и гони целите си в дългосрочен план. Енергията на Овена е пламенна и стремителна, докато Девата е по-здраво стъпила на земята.

Най-доброто от тази конфигурация: работят перфектно в екип независимо дали става дума за бизнес или в личен план. Техните личности, различни в толкова много аспекти, създават изключително допълваща се връзка.

Дева и Телец

Това е съюз на вродена практичност. И двата знака са доста здраво стъпили на земята индивиди, което им помага доста за излизането от проблемите на ежедневно ниво. Те са искрено отдадени един на друг, защото като отделни личности те притежават изключителен интегритет. Девата харесва силата и предаността на Телеца, докато той харесва бързия ум на Девата. Заради предпазливата природа на Девата е възможно случването на тази връзка да отнеме време, но веднъж започнала, нищо не е в състояние да я спре. Имат еднакви цели и възприятия – освен практични, те са материалисти, но пък работят здраво, за да постигнат комфорта си. Телецът е доста по-чувствен и отстъпчив отколкото Девата, която е по-въздържаната от двата знака. Девата обича да анализира всичко в живота й, което често вади нейния критицизъм, което пък Телецът приема доста вътрешно. Инатът на Телеца лази по нервите на Девата, което пък я кара да бъде още по-критична.

Най-доброто от тази конфигурация: Отдадеността й към едни и същи цели и общите им усилия да ги постигнат. И двамата партньори обичат лукса и хубавите неща, а Девата обича да помага на Телеца за удовлетворяването на мечтите му.

Дева и Близнаци

Когато Близнаци и Дева се съберат, от решаващо значение за оцеляването на връзката е те да отделят време да се запознаят с отношението на другия към живота и любовта. Близнаците може да видят двете страни на една история, а понякога те могат да изглеждат така сякаш имат раздвоение на личността.

Девата може да се окаже прекалено сериозна и изискваща за Близнаците особено ако това се случи в началото на връзката, преди Близнаци се е отдал напълно. 

Девата може да помогне на Близнаците да бъдат по-ангажирани в живота си, а Близнаците може да донесат забавление и вълнение в живота Дева.

Най-доброто от тази конфигурация: Сигурността, която те могат да си дадат един на друг. Докато те комуникират един с друг и използват ефективно характериститиките, дадени им от Меркурий, това ще бъде удовлетворяваща връзка.

Дева и Рак

Любовната връзка между Рак и Дева води до силна, практична и реалистична двойка. Това са отношения с потенциал, който расте през годините. И двете зодии са дисциплинирани и устремени към целта си. Те са честни и отдадени един на друг и споделят силно чувство за постигане на високи резултати . Тук няма да намерите повърхностна любов. Ракът и Девата дълбоко се възхищават един на друг. Девата уважава предаността и тихата сила на Рака, докато той оценява приспособимостта и интелекта и.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната отдаденост за постигането на едни и същи цели. И двата партньора изпитват удоволствие от стабилен домашен живот. Девата искрено се наслаждава да помага на Рака. Техните сходни амбиции и желания, ги правят прекрасни и подходящи партньори.

Дева и Лъв

Първоначално тази двойка може да сметне, че нямат никакви общи интереси и че няма какво да споделят заедно. Тази връзка обаче се развива във времето, когато всеки от партньорите оценява и разбира другия. Лъвът е екстроверт, доминантен, харизматичен и с къс фитил. Девата от своя страна е прилежна и затворена в себе си, доста по-колеблива от Лъва. Въпреки тези различия от тях става чудесна двойка, в която всеки един от двамата постепенно допуска интересите на другия в неговия свят.

В началото на връзката Лъвът може да изглежда тираничен, а Девата прекалено осъдителна. Но когато спрат да се вглеждат в недостатъците си, Лъвът ще почне да забавлява от сърце Девата, която най-накрая ще се запознае със спонтанните решения. Тя пък ще научи Лъва на търпение и ще фокусира интелектуалната му енергия.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната ефективност като двойка. Докато Лъвът изисква внимание и уважение, показвайки на останалите своята прекрасност, Девата е зад кулисите, помагайки му да блести още повече.

Дева и Дева

Когато две Деви се влюбят, те трансформират живота си като красиво свързване. Съединението на две невероятно практични персони, които създават изключително отдадена и привързана двойка, въпреки че публичните прояви на интимност са сведени до минимум. Те са перфекционисти и скептици. Не обичат да задълбават в дребни спорове и бързат да ги приключат, за да може да се отдадат на по-приятни занимания.

Тези отношения вървят без много усилия, като добре смазана машина, особено за партньори, които живеят заедно или имат деца. При тях не съществува объркване, когато стане дума за делегиране на отговорност. И двамата се чувстват комфортно с това. Обичат да правят списъци, да балансират между различните сметки и поддържат къщата и делата си в ред. Това им е втора природа. Притежават взискателен и изискан вкус. Ако не са прекалено изискващи един от друг, тези отношения са пълноценни във всеки един аспект.

Най-доброто от тази конфигурация: Техният подреден подход към живота, работата, забавленията и отдаването във връзката. Те са изключително подходящи – това е видно както от тях, така и от техните приятели. От тях излиза чудесна двойка както за доставяне удоволствие на любимия, така и в това, ако имат общ бизнес.

Дева и Везни

Когато тези два знака привлекат погледите си, това може да се разглежда като напасването на две части от пъзела. Двамата идеално пасват един на друг. И Девата, и Везните търсят сигурност във връзката и споделят интерес към красивото и културата. Работят заедно гладко, защото искат да получат едно и също удовлетворение от това. В началото може тези отношения за вървят мудно, но ще избухнат, когато се научат да уважават другия. И двамата са фенове на колекционирането и не е изключено в един етап от любовта им да събират картички от местата, които са посетили, произведения на изкуството или снимки.

Практичността и удоволствието са важни за Девата и Везните, които се допълват в много отношения. Девата оценява чара и дипломатичността на Везните, а Везните харесват подредеността на партньорите си. Когато спори, тази двойка почти никога в началото не е на едно и също мнение. Виждат различни страни на спора, докато не се убедят един друг в правотата си, аргументирайки се за фактите.

Най-доброто от тази конфигурация: Общата им страст към изкуството и архитектурата. Естетиката е важна и за двамата партньори и са почитатели на фините неща. Общите им вкусове дават на връзката им чудесен баланс.

Дева и Скорпион

Тези отношения са базирани на наситена кармична връзка. Тази двойка е лоялна и дълбока, със силна връзка. Не си падат по масови мероприятия и тълпи, не са съвсем склонни да ходят по партита или танци. Двамата са си абсолютно достатъчни. Девата и Скорпионът имат афинитет към новите придобивки. Харесва им да са във владение на наследства и имоти. Известни са с това, че са в услуга на другите и че често са зависими. Обичат да помагат на приятели и обществото, в което живеят. В допълнение, Девата може да е необщителна, затворена в себе си, докато Скорпионът е повече отворен към света. Тъй като двата знака са изключително различни, те се учат един от друг, съгласявайки се да правят компромиси и да се срещнат по средата на пътя.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната способност да постигат целите си, когато са сигурни в тях. Когато Скорпионът осъзнае, че Девата е преимущество и мощна сила в техния живот, тези отношения ще станат още по-стабилни. Взаимната решителност и организационни умения създават хармонични отношения.

Дева и Стрелец

Резултатът от този съюз е добре оформена връзка. Стрелецът е изследовател, който обича да социализира, докато Девата предпочита да анализира откритията на любимия си. И двамата се наслаждават на обсъждат новостите в живота си. Девата може да изиска от Стрелеца перфектност твърде скоро в отношенията им, което няма да му се понрави особено. С течение на времето обаче ще оцени стабилния партньор, на когото може да се разчита. Партньор, на когото главата не витае из облаците.

Девата и Стрелецът имат уникален подход към живота. Тя е по-практична и по-неразсеяна, докато половинката й е любопитна към всичко, което я заобикаля. Прагматичният реализъм на Девата може да е трудносмилаем за Стрелеца. Девата пък може да срещне трудности с приповдигната енергия на Стрелеца. Тя му предлага сигурна основа и го държи в правия път, стане ли дума за неговите мечти и амбиции. Стрелецът добавя разнообразие и ново вълнение в ежедневието на Девата.

Най-доброто от тази конфигурация: Сигурността, която си дават един на друг. От тях излиза чудесна двойка, след като се научат да гледат на света през очите на другия. Ще се радват на щастлива и стабилна връзка толкова дълго време, колкото успяват да комуникират помежду си и да ценят това, което са научили от другия.

Дева и Козирог

Тези два знака правят една доста прагматична и умна двойка. И Девата, и Козирогът са изключително прагматични, и двамата очакват от себе си и от останалите много. Девата обожава отдадеността и енергията на Козирога, докато той почита интуицията и вниманието към детайла на Девата. Заедно сформират стабилен съюз. Тази връзка има силна основа, която е базирана на материалната сигурност и реалистичното отношение към света. Те не позволяват на емоциите или на импулсите им да ги превземат. Девата може да помогне на Козирога да успокои топката малко и да оцени всичко това, което са постигнали до момента. Козирогът пък може да помогне на Девата да реализира целите си и да сбъдне мечтите си. Двамата живеят доста комфортен живот един с друг.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната взаимна отдаденост към сходни цели. И двамата харесват сигурността и материалното. Общите им интереси правят от тях една доста подходяща двойка.

Дева и Водолей

Тези два знака вадят от себе си най-доброто и най-лошото. Девата има твърде непреклонно и теоретично виждане за живота, докато поетичният Водолей не разбира научното обяснение на света, в който живее партньорът му. Въпреки различията си тези двамата надскачат себе си, учейки се един от друг. Водолеят е по-страстен и темпераментен, докато Девата е по-методична и не влага чак толкова приповдигнатост в това, което прави. Тя е организирана и вглъбена, а Водолеят е модерен и не харесва рутината. Не е изключено да бъде разстроен от критикарската натура на Девата, но с течение на времето ще разбере, че тя обикновено има право.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната смесена амбиция ги кара да вършат чудеса. Тази връзка носи удоволствие и нови знания за партньорите.

Дева и Риби

От тези двамата излиза една здравословна двойка. Девата и Рибите стоят на противоположните краища на зодиака, което ги прави много добре балансирани един за друг, допълващи се с качества, които другият не притежава. Те са лесни за общуване и често прекарват времето си да помагат както на другите, така и един на друг. Девата вади най-доброто от Рибите, те й отвръщат със същото. Имат неизчерпаема жажда за хармония в отношенията. Освен това представителите и на двата знака са доста отворени и симпатични хора. Девата може да помогне на Рибите да сбъднат мечтите и амбициите си, давайки им инструменти, с които да го постигнат. От друга страна, Рибите придават нежен оттенък, доброта и емоционална дълбочина на връзката, което е особено ценено от Девата. Тя е заинтересувана от комфорта и понякога не може да разбере влечението към аскетичния начин на живот на Рибите. Целите в живота им може да бъдат доста различни.

Най-доброто от тази конфигурация: Хармоничното отношение и допълването. Всеки би им завидял на отдадеността, която изпитват един към друг, към приятелите и към близките.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X