Напишете дума/думи за търсене

Най-зловещите черти на зодиите

Доста от чертите на характера ни се определят от нашите зодиакални знаци. Дори и да си мислим, че сме добри хора, във всеки от нас има и по някоя и друга лошичка клетка. Кои са най-зловещите черти на зодиите?

Овен

Вироглавият овен винаги мисли за смърт. Независимо дали става дума за неговата собствена или тази на неговите близки. Доста зловещо, нали? Но ако вие сте представител на тази зодия, тогава със сигурност знаете колко сте завладяни от смъртта.

Телец

Да пази Купидон да си имате работа с партньор от тази зодия. Дори и когато вече не сте заедно, той ще продължи да ви преследва в социалните медии. Един Телец винаги ще ви държи под око. И ако това не ви се струва зловещо, здраве му кажете.

Близнаци

Те са родени лъжци. Имат два мозъка, които работят в синхрон, и винаги искат да става на тяхното. Освен това извъртат така нещата, че винаги тяхната версия на реалността да е печеливша. Лесно си измислят и нямат никаква трудност да поукрасят малко истината в тяхна полза. Толкова са добри в това да те заблудят, че чак граничи със зловещо.

Рак

Представителите на тази зодия обичат толкова дълбоко любимия си, че смятат за съвсем нормално да прекрачват границите на личното му пространство и да го обсебват. Склонността им към обсесии обаче не е изявена само спрямо любовния им живот. Те може да се вманиачават по всичко. Ако имате симпатии към Рак, трябва да сте наясно, че не е изключено в даден момент от връзката си да се задушавате от вниманието на Рака.

Лъв

Лъвът може и да е кралят на джунглата, но нещата, които хората от тази зодия правят, за да се утвърдиш като "най-добрите", често са доста страшни и изключително досадни.

Лъвът иска да бъде обичан и всички да му се възхищават, а заради това той би направил и невъзможното. Той е себелюбив и винаги се опитва да властва над всички останали. Много хора не харесват тази негова арогантна черта, но на него изобщо не му пука.

Дева

Зад спокойната природа на Девата се крият определени тайни фетиши. Но вместо да ги покаже, тя ги пази дълбоко в себе си. Представителите на тази зодия рядко си позволяват да изразяват своята сексуалност, но въпреки това имат доста разюздани интимни фантазии. Те не разкриват най-сакралните си мисли, защото са прекалено свенливи, но ако си позволят да се разкрият, може да видите доста страховитото лице на дълго потискана и незадоволена напълно сексуалност.

Везни

Те са любопитни като котка. С лекота се натъкват на интересни, но често ужасяващи неща. Не може да устоят на да купят книга или да гледат клип, които другите с охота биха пропуснали. Жаждата им за знания може да стигне до доста тъмни места, а информацията, до която имат достъп, да използват във вреда на някого.

Скорпион

За него се знае, че е отмъстителен. Той е един от най-мрачните зодии. Мисли твърде много, а мислите му са изключително мрачни. Скорпионът обича да си представя брутални убийства. Не се учудвайте, ако Скорпионите около вас са най-големите фенове на криминални сериали. С нечовешко удоволствие представителите на този знак ще планират съвършеното въображаемо убийство в свободното си време.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X