Напишете дума/думи за търсене

Идеалните зодии за брак са...

Независимо под какъв астрологичен знак е роден вашият партньор, ако го обичате, вие сами ще прецените дали да се обвържете с него. Има обаче зодии, които са много подходящи за създаване на семейство.

Рак

Мъжът Рак е най-семейният от представителите на всички зодии. Раците обичат дома и уюта и ще направят всичко възможно да си създадат такива и да ги запазят. Мъжете от тази зодия не се изприщват от думата „сватба“ и отрано мечтаят да имат деца. Те са внимателни и нежни, с тях наистина може да създадете истинско „гнездо“. Внимавайте обаче, ако вие самите сте много темпераментни. Раците изпитват ужас от скандали, викове и дом, който не е тих и спокоен. Търпеливи са, но дори и те ще избягат, ако не получават това, което търсят. Друга негативна страна е, че именно защото много обичат дома си, раците всъщност ще предпочитат да си стоят в него, вместо да ходят по купони, забавления или дори на разходка. А това може да ви дойде малко в повече.

Дева

Мъжете от тази зодия по принцип не се решават лесно на брак. Те искат да са сигурни в себе си, в партньорката си и в стабилността на връзката. Страхуват се да не бъдат изоставени, затова много внимателно ще обмислят, преди да минат под венчило. За тях предложението, а и самият брак са изключително сериозно решение. И точно защото подхождат отговорно - стигнат ли до създаване на семейство, ще се отнасят и към него със същата отговорност и сериозност. Наистина мъжът Дева може да ви накара да го почакате доста години, преди да се реши да ви поднесе пръстен, но след това най-вероятно бракът ви ще е успешен и продължителен. Тези мъже ще искат обаче и от вас същата отдаденост и сериозно отношение. И това важи за всичко – от изразяването на чувствата до възпитаването на децата и дори до педантичното чистене на къщата и поддържане на идеален ред.

Телец

Мъжът от тази зодия знае как да обича, той е страстен, отдаден и може да даде на всяка жена мечтаната връзка. Ако е сигурен в чувствата си, като нищо ще остареете заедно и той ще ви подкрепя и в добро, и в лошо. Телците са хора, които държат на думата си и обичат да помагат на другите – не са ли това идеални качества за семейство. Мъжете от тази зодия са работливи и няма да ви оставят да гладувате. Те освен това обичат лукса и ако имат възможност, ще ви обградят с такъв. Стабилни са и в общи линии са верни, обичат честността и принципите. Проблемът с Телците е, че понякога ги обземат странни настроения и изпадат в кризи. Най-големият им недостатък е вечният им инат.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X