Напишете дума/думи за търсене

Това са половинките на най-богатите мъже в света (галерия)

Хората често смятат, че жените на милиардерите са само глезени супермодели, които прекарват дните и живота си в разходки от фризьора до следващото парти. Дали наистина е така?

Решихме да разбулим митовете, които се навъртат около тези жени веднъж завинаги.

Марк Зукърбърг и Присила Чан

© facebook.com
© facebook.com

Състоянието на Марк Зукърбърг се оценява на повече от 50 милиарда долара. Той се запознава с бъдещата си жена още когато е студент в Харвард. Присила винаги го е насърчавала и е вярвала в успеха му. Двамата се женят на 19 май 2012 със скромна церемония в собствения им дом. На 2 декември 2015 Марк и Присила стават родители на момиченце.

Уорън Бъфет и Астрид Менкс

© ibtimes.com
© ibtimes.com

Уорън Бъфет е един от най-известните инвеститори в света. Състоянието му е повече от 70 милиарда. Запознава се с Астрид през 1970-а, докато тя работи като сервитьорка. Възрастовата разлика между тях е 16 години, доказвайки за пореден път, че любовта побеждава всичко.

Бил и Мелинда Гейтс

© gatesfoundation.org
© gatesfoundation.org

Състоянието на Бил Гейтс е повече от 80 милиарда долара. Бил се запознава с бъдещата си жена в края на 1980 година на конференция, организирана от Microsoft (била е служител на фирмата). Сключват брак през 1994-та и отглеждат заедно трите си деца. Също така създават най-големия благотворителен фонд в света.

Лари Пейдж и Лусинда Саутуърт

© dailymail.co.uk
© dailymail.co.uk

Лари Пейдж е един от основателите на Google. Състоянието му се оценява на над 30 милиарда долара. Малко ни е известно за неговата половинка, която е 7 години по-млада от него. Тя достаусърдно се опитвa да избегне прекаленото публично внимание. Знае се само,че са се оженили месеци след като са започнали връзката си.

Ричард и Джоан Брансън

© mamamia.com
© mamamia.com

Състоянието на създателя на Virgin Group е около 5 милиарда долара. Ричард се запознава с бъдещата си жена в антикварен магазин. Въпреки факта, че тя вече е била женена, британският екцентрик я ухажвал в продължение на година. Тя се разделя с мъжа си, за да създаде семейство с най-ревностния й фен. Имат две деца.

Амансио Ортега и Флора Перес Маркоте

© businessht.com.tr
© businessht.com.tr

Състоянието на собственика на Inditex – най-мащабната мултинационална модна верига, която притежава – Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho, Uterque и Lefties – струва повече от 70 милиарда. Флора дълго време работи като секретарка на Амансио, докато през 2011-ва не се женят.

Стефан и Каролин Перон

© prabook.com
© prabook.com

Стефан Перон, председателят на борда на директорите в H&M, е натрупал състояние от почти 20 милиарда долара. Жена му Каролин не е типична за вас фигура във висшето общество. Самият Стефан се опитва името му да се появява в публичното пространство. Знае се само,че двойката има три деца и води съвсем нормален живот.

Бернар Арно и Елен Мерсие

© splashnews.com
© splashnews.com

Собственика на Dior, Givenchy, Selin, Lacroix, Kenzo, Guerlain, Sephora, Hennessy, Moёt & Chandon, Dom Perignon, Pommery, Veuve Clicquot, and Krug fashion е натрупал състояние от над 30 милиарда долара. Запознава се с жена си чрез музиката. Бернар обича класическите композитори, а Хелън е професионален пианист. Двамата се женят през 1991 година и са родители на 5 деца – две от първия брак на Бернар и три от брака му с Хелън.

Майкъл и Сюзън Дел

© woman.ru
© woman.ru

Богатството на Майкъл се оценява на над 20 милиарда долара. Той се запознава с бъдещата си половинка на среща на сляпо. Сюзън е бивш професионален спортист, участвала в международен шампионат по триатлон. Атлетката, която може да плува, да кара велосипед и да тича с еднакво бърза скорост, завоювала без проблем сърцето на Дел. Родители са на 4 деца.

Майкъл Блумбърг и Диана Тейлър

© mycrains.crainsnewyork.com
© mycrains.crainsnewyork.com

Майкъл Блумбърг е политик, предприемач и бивш кмет на Ню Йорк. Има състояние от повече от 40 милиарда долара; развежда се с първата си жена и е в т.нар. „гражданско партньорство“ с Диана от 2000 година. Двамата са споменавали няколко пъти, че не виждат смисъл да се женят официално.

Дейвид и Джулия Кох

© splashnews.com
© splashnews.com

Дейвид Кох оглавява корпорация, занимаваща се с търговия, инвестиции, обработка на нефт, продукция на химикали, изкуствени влакна и пластмаса. Състоянието му се оценява на 40 милиарда долара. Женят се преди 20 години и имат 3 деца. Джулия не се появява често в публичните сфери и е посветила по-голямата част от времето си на семейството и благотворителния фонд на фамилия Кох.

Ако ви е любопитно кои са най-стилните Първи дами на САЩ, погледнете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X