Напишете дума/думи за търсене

Най-зловещите черти на зодиите

Стрелец

Той често се изолира от емоциите си. Ако някой го е наранил, може да си наложи да не изпитва тъга, същото важи и за щастието. Колкото повече напредват годините, толкова по-дистанциран става Стрелецът, ако реши. Дори и бомби да падат около него, има моменти, в които нищо няма да е в състояние да го извади от удобството на неговия свят.

Козирог

Зад видимата сдържаност на Козирога има по-тъмна страна. Обича да си фантазира убийството на близките си. Ако се е скарал с половинката си, нищо чудно в следващите няколко часа са визуализира хиляди начини, по които иска да я убие. Същото се отнася и за гадния шеф или за приятеля, който го е предал. Плануването на отмъщение носи на Козирога голямо удоволствие и вълнение.

Водолей

Той не е толкова мрачен колкото Скорпиона и Козирога, но мисли за смъртта. Най-често в главата му се въртят мисли за това какво би казал на погребението на близките си. Често пише речи в главата, които би казал, когато вдига тост на някой помен. А нерядко си мисли какво ще каже, когато майка му умре.

Риби

Рибите обичат да си мечтаят, че завладяват целия свят. Представят си, че са Батман или Супермен. Представителите на тази зодия растат, вярвайки, че тези герои съществуват наистина. Убедени са, че суперсилите им ще се разкриват във времена на нужда и вярват, че в тях се крие поне по един супергерой с наметало.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X